Tanzania

Kilimanjaro med safari og Zanzibar

Her er reiseopplegget for dere som ønsker den fulle kombinasjonen av Kilimanjaro, safari og stranddager.
Opplegget er med Kilimanjarobestigning via Machame ruten med ekstra akklimatiseringsdag ved Karanga Valley - safari i Lake Manyara og Ngorongoro, før dager på Zanzibar.

Read more ...

Ikonisk Tanzania Safari

En safari i Tanzania med "Fly In" til det nordlige området i Serengeti Nasjonalpark. Denne designede reiseopplevelsen vil passe utmerket både som bryllupsreise, såvel som par og familie som ønsker en spesiell opplevelse i bushen.

Read more ...

Stanley Safari

Her er en kombinasjon safari og Strand med safari til dyreområdene i den midtre delen av Tanzania og strandopphold ved det Indiske Hav. Kombinasjonen av Mikumi og Ruaha sikrere en flott variasjon av dyreliv og natur.

Read more ...

Tanzania Southern Safari og Beach

Dette designede safarireise er basert på safarien i det Sørlige Tanzania og tilrettelagt for deg som ønsker en virkelig "bushopplevelse".  Safarien blir i dette opplegget lagt til Selous Game Reserve i kombinasjon med Ruaha Nasjonal Park.

Read more ...

Klassisk Tanzania Nord Safaris

I dette flotte reiseopplegget har vi lagt opp til en safari i det Nordlige Tanzania og parkene der. Vi velger bevisst lodger i Serengeti i områder basert på hvor den store migrasjonen befinner seg når dere er der. Dette for at dere skal få mest mulig ut av deres Serengeti opplevelse.

Read more ...