Botswana

Southern Triple Safari

En opplevelse safari for de unike variasjoner av muligheter i Victoria Falls, Namibia og Caprivi og Botswana med Okavango og Kalahari. Her vil man oppleve alt fra et av verdens underverker med fossefallet til rikt dyreliv i bush  og savanne, elvefauna og saltpans og "ørken område".  Reisen baserer seg på egen safari bil med sjåfør/guide, slik at opplevelsene blir maksimalisert både underveis og på de angitte områder.

Read more ...

Botswana og Zimbabwe Experience

Opplev den fantastiske  skjønnhet, ufattelig enorme, åpne slettene på Nxai Pan, den verdensberømte Moremi Game Reserve & Khwai River-området og den ville dyrelivet i Chobe River og Chobe nasjonalpark. Reisen tar deg til Hwange National Park før den ender på den spektakulære Victoria Falls.

Read more ...

Botswana Lodge Explorer

Opplev den fantastiske skjønnheten, ufattelig storhet og åpne sletter ved Nxai Pan, det verdensberømte Moremi Game Reserve og Khwai River Area og det ville dyrelivet ved Chobe River og Chobe National Park. Din reise tar deg deretter til Hwange National Park før du slutter ved den spektakulære Victoria Falls.

Read more ...