fredag, desember 15, 2017
P1000435
IMG 8673
Hi BTSCSC 51199216 BTSCSC SN1112 Miscel Destination Dining 3
 DSC9654
Elsa 's - Sundowners in Elsa 's Infinity Pool
Fairlady-small-147
MH honeymoon bath 01
IMG 0570
bryllup2
IMG8 Romance Denis Island

Zanzibar Bryllup

Si « JA» på Zanzibar 

Zanzibar er det perfekte stedet for et spennende og avslappende bryllup og bryllupsreise! 

Zanzibar Island  har bohemisk atmosfære, boder fulle av eksotiske krydder, travle basarer og moskeer og hvite strender omgitt av palmer og turkis hav. Stone Town er den gamle byen, og kulturhjertet i Zanzibar, hvor lite er blitt endret over de siste 200 årene. Det er vanskelig å motstå den legendariske Spice Island. Øygruppen Zanzibar (lokalt kjent som Unguja men internasjonalt som Zanzibar), bestående av Zanzibar, Pemba og flere små øyer ligger ca. 40 km fra Tanzanias kyst.
Ta en romantisk solnedgangscruise med Dhow, bo på en av de eventyrlige hotellene i Stone Town og rusle rundt de trange gatene, besøk den tropiske Jozani Forest og opplev alle de smakene, luktene og fargene av blandingskulturen som Zanzibar består av.
Her er et eksempel opplegg for et mulig bryllup og bryllupsreise. Det er fult mulig å gjøre forandringer i antall dager, opplevelser, øyer osv. Vi kan tilby alt fra 3* til 6* store, små, boutique, chic og rustikk hoteller, forskjellige bryllupseremonier, opplevelser. Alt tilpasses deres ønsker. For den ultimate opplevelse anbefaler vi å legge 2-3 dager safari i Selous før avreise til Zanzibar.


Dag 1
Avreise fra Norge på ettermiddagen til Dar es Salaam.


Dag 2 Dar es Salaam - Zanzibar Nord
Ved ankomst Dar es Salaam blir man tatt imot og vist videre til den lokale flyterminalen for fly over til Zanzibar. Ved ankomst Zanzibar blir dere møtt og transportert til hotellet på nordkysten hvor dere vil tilbringe de neste dagene i fred og ro og med «forberedelser» til bryllup. Overnatting basert på halv/full pensjon eller All Inclusive. 


Dag 3-5  Nungwi 
Dagene tilbringes etter eget ønske til egen aktivitet ved hotellet. Mange muligheter og dags ekskursjoner og aktiviteter knyttet til hotellet. En av dagene har dere møte med bryllupskoordinatoren deres hvor siste detaljene settes på plass. 

   


Dag 6 Paje – Zanzibar Øst-kysten 
I dag tar dere farvel med nordkysten og setter kurs mot øst og andre siden av øya. Turen tar ca. 1 time. Hyggelig velkomst og resten av dagen til avslapping. Resten av gjester ankommer Zanzibar. Opphold basert på halv/full pensjon eller All Inclusive. 


Dag 7-10 Paje/ Bweju 
Dagene nytes ved dette vakre stedet. Mange aktivitetsmuligheter, fra dykking, SUP, kiting, yoga, båtturer. De fleste hotellene har fantastiske SPA så ikke gå glip av en av deres nydelige behandlinger etter lang dag i solen og i havet. Opphold basert på deres utvalgte hotell og pensjon. 

Bryllup

En av disse dagene skal dere ha bryllup. Vakkert strand, palmesus og sand mellom tær setter en perfekt ramme for en fantastisk og uforglemmelig dag.
På ettermiddagen brudgommen og gjester samles mens bruden gjør seg klar.  Ca 30min før solnedgangen gjester vil bli tatt til bryllupsstedet på strand og tatt imot av prest. Deretter bruden ankommer seremonien starter og alle skåler med et glass bobler for det nye paret i det solen forsvinner i havet, med nydelig og stemningsfullt jazz utført av lokale musikere.  Litt fotografering og noe godt i glasset før middagen blir gjort klar.  
Bryllupet og middag finner sted på strand ved hotellet. Her kan dere nyte godt selskap med nydelig mat, lekre cocktails med panoramautsikt over havet. 
Alternativ kan bryllupet arrangeres i Stone Town, bryllupsmiddag kan blir arrangert på et av byens takterrasser, The Rock restaurant, etter seremonien kan brudeparet dra på et solnedgangs båttur mm. Mange alternativer kan tilbys basert på parets ønsker, smak og stil, budsjett og størrelse av bryllup. 
Tidevann og tidspunkt: Zanzibar har store tidevannforskjeller og på noen av stedene stranden kan forsvinne helt på visse tider av døgnet.  Tidevannsforskjeller kan også bety at dhows ikke er i stand til å fortøye på stranden. Sandbanker kan også dekkes av tidevannet på enkelte tider av døgnet, planlegingen må være presis. De fleste bryllupet blir arrangert før solnedgangen, rundt kl 18:15-18:45. Skulle du ønske å ha en morgen bryllup ombord på en yacht og tilbringe dagen på havet med lunsj på en sandbank er det også fult mulig. Men husk at Zanzibar ligger 6 grader sør for ekvator og det kan bli veldig varmt midt på dagen og det er derfor vi anbefaler at du holder seremonien enten om morgenen eller sent på ettermiddagen.    

        


Dag 11-12  Stone Town 
I dag kjører dere tilbake til Stone Town hvor dere tilbringer 2 netter før reisen går videre til Pemba. Dagen tilbringes med muligheter for å rusle rundt i denne spennende byen - oppleve byens særegenheter med trange gater, folkeliv, lukter og lyder – samt den blandingskulturen som Zanzibar består av. Ikke gå glipp av middagen på taket av Emerson Spice - et kulinarisk opplevelse med utsikt over hele Stone Town. Kl 19:00 serverer Emerson Spice nydelig 5-retters middag på sin takterrasse. Tilberedt av Zanzibarske kokker og basert hovedsakelig på sjømat som er kjøpt på markedet hver morgen. Her er friske smaker som kokosmarinerrkingfish, cevichei pasjonsjuice, andefylt squash, vannmelonsalat, grillet mango osv. Kom allerede kl. 18:00 og nyt en solnedgangsdrikke over alle takene i Stone Town og med utsikt mot havet. Opphold basert på «bed & breakfast». 


Dag 13 Pemba 
Nyt den siste frokosten i Stone Town eller kaffe på en av de små kaffebarer i Stone Towns gatelabyrinter. Kl 14:30 er det avreise til Pemba. Pemba Island ligger ca. 80km fra Zanzibar (Unguja), kun kort 35min flytur fra Unguja. Pemba er mindre enn Unguja, men har mer kupert landskap, selv om det høyeste punkt er mindre enn 100 meter over havet. Tempoet her er også roligere enn på Unguja. The Manta ligger rett ved en vakkert kritthvit strand, byr på magiske solnedganger og er et perfekt sted for en romantisk bryllupsreise og de som søker rustikk luksus og avslappende opphold. Dykking rundt Pemba er fantastisk og spektakulært. Det uberørte korallrevet rundt hele øya gjør Pemba til en av de beste dykkestedene i verden. Hotellet tilbyr profesjonelt dykkerkurs og forskjellige dykkerutflukter passende for alle nivåer. Opphold basert på All Inclusive. 


Dag 14 Afrikas kuleste hotellrom 
Din reisen starter med å gå om bord en tradisjonelt trebåt som skal ta deg ut til undervannsrommet. Rommet ligger ca. 250 meter fra land. Ved ankomst blir du vist rundt på «din personlig flytende øy» av båt kapteinen. Deretter vil dere bli forlatt alene for å nyte omgivelsene med en lett tropisk lunsj og en kald drikke. Etter Sundowner på dekk, blir middag servert (tidspunkt er avtalt på forhånd). Resten av kvelden til avslapping og nytelse. Frokost blir servert på deres avtalt tid før utsjekk kl 11:00. En kajakk, snorkel og svømmeføtter er tilgjengelig. Undervanns rommet ligger i det vi kaller «det blå hull», som har noen fantastiske korallrev og et overflod av marint liv.

                                                        


Dag 15 Pemba
Kl 11 reiser dere tilbake til Pemba og The Manta hvor dere tilbringer den siste dagen på dette paradis for denne gangen. Opphold basert på All Inclusive. 


Dag 16  Hjemreise
Etter frokost er det utsjekk. Bagasjen kan settes på bagasjerommet, mens dere selv benytter tiden fram til avreise til flyplass. På ettermiddagen er det transport til flyplass for fly til Dar es Salaam kl 16:35 og videre med nattfly til Norge.

Ta kontakt for mer informasjon! 

Inkludert i opplegget:

  • Fly Norge – Dar es Salaam - Norge, tur/retur og flyavgifter økonomi/business klasse 
  • Nødvendig transport til/fra flyplass/hoteller
  • Overnatting på deres utvalgte hotell og pensjon 
  • 2 netter Stone Town med frokost inkludert 
  • 1 natt på Underwater Room på Pemba 
  • Bryllup på Zanzibar med alle formaliteter og seremonien
  • Fly Zanzibar– Dar es Salaam- Pemba  t/r