fredag, desember 15, 2017
P1000435
IMG 8673
Hi BTSCSC 51199216 BTSCSC SN1112 Miscel Destination Dining 3
 DSC9654
Elsa 's - Sundowners in Elsa 's Infinity Pool
Fairlady-small-147
MH honeymoon bath 01
IMG 0570
bryllup2
IMG8 Romance Denis Island

Unik Sør-Afrika & Mosambik

2 uker med de beste Sør Afrika opplevelsene

Fra storby til vingår, safari og strand.  Møt naturen i dens totale majestetiske versjon, studere ville dyr fra soloppgangen til solnedgang og også om natten.

Turen kombineres med vakre Cape Town og noen avslappende dager ved det Indiske Hav i Mosambik for å oppleve den uberørte kysten av Afrika.


Dag 1 Ankomst Cape Town
Mottakelse på flyplassen og transport til boutique hotell som ligger i et av byens finere strøk i Higgovale med Table Mountain som bakteppe. Kun 8 room- nydelig blanding av European og contemporary African chic. Gang avstand til Kloof, Bree og Long street. Blomster og champagne venter på rommet. «Bed & Breakfast»


Dag 2 Cape Peninsula tur
Etter en god frokost dere få en privat Cape Peninsula heldags tur. Flotte strender, utsikter, historiske og billedskjønne kyst landsbyer er å se langs veien. Tilbake til Cape Town sent på ettermiddag. «Bed & Breakfast»

    


Dag 3-4 Cape Town
Dagene er deres til egen aktivitet og utforskning. Kosmopolitiske Cape Town, som ligger mellom fjell og hav, har mye å tilby-Gourmet restauranter, brosteinsbelagte gater, strender, pingvin kolonier,  Table Mountain som overvåker byen, pastellfargede hus, fasjonable butikker, gallerier, muser og storslått natur. Ikke å glemme fantastiske vingårder rett utenfor Cape Town. «Bed & Breakfast»


Dag 5-6 Stellenbosch 
Etter en god frokost er det avreise til Stellenbosch, hvor dere vil tilbringe to netter på en vingård og nyter det gode liv. Delaire Graff er et oase som kombinerer spektakulær utsikt, gastronomiske opplevelser, noen av de beste viner i området, vibrant kunst scene og overnatting i verdensklasse. "Bed& Breakfast". 

   


Dag 7 Cape Town- Kruger National Park/Sabi Sand
Transport til flyplassen for fly til Kruger nasjonalparken hvor dere vil tilbringe de neste dagene med safari. All Inclusive

Alternativ: Skjem deg bort og unn dere en tur med Rovos Rail- verdens mest eksklusive tog- fra Cape Town til Pretoria/Johannesburg. 2 netter med avslappet og elegant atmosfære, gourmet mat og vin og spennende utflukter. Alle måltider, drikke, utflukter er inkl. En hel unik måte å oppleve Afrika på!- Anbefales!!


Dag 8-9 Kruger National Park/Sabi Sand 
Etter en tidlig fotosafari i grålysningen er det en nydelig frokost ute i bushen eller på lodgen, den perfekte start på en fin safaridag. På ettermiddagen er det ute i parken igjen. Forhåpentligvis har vi nå sett «The Big Five». Mellom safariene slapper dere av på egen terrasse eller i loungen, nyter den gode maten og vin og vakre omgivelsene. All Inclusive. 

Krugerparken er Sør-Afrikas største villreservart og en av Afrikas mest kjente nasjonalparker. Området er over 21 000 km2. Parken byr på enormt mangold av dyreliv og det finner 16 forskjellige landskapstyper som til sammen utgjør fem økosystemsoner. Generelt er landskapet flatt til lett kupert. Klimaet er subtropisk med en middeltemperatur på 30 grader i januar og 23 grader i juli. 

    


Dag 10 Kruger National Park- Johannesburg 
En siste fotosafari om morgenen før fly tilbake til Johannesburg. Her er det privat bytur rundt denne metropolen og innkvartering på hotellet. Kvelden til egen disposisjon. «Bed & Breakfast».
Muligheter for "privat charter" fra Kruger til Vilanculos i Mosambik - og transfer til hotellet denne dagen.


Dag 11 Johannesburg- Benguerra Island
Tidlig avreise  til flyplassen for fly til vakre Mosambik. Ved ankomst Vilanculos vil en representant fra hotellet vente på dere og det er en kort og vakkert helikopter tur til Benguerra. «All Inclusive»


Dag 12- 14 Benguerra Island- den ultimate strandluksusen 
Dagene brukes ved å slappe av og nyte solen, varmen, den gode maten og vakre omgivelser. All Inclusive. 

Benguerra er den nest største øya i Bazaruto Archipelago, som består av fem øyer: Bazaruto, Benguerra, Magaruque, Banque (eller Shell Island), og Santa Carolina (eller Paradise Island). Santa Carolina er den eneste sanne vulkanske øya, mens de andre er sand basert. Benguerra er ca 11km x 5.5 km stor og ligger 14 km nord øst for Vilanculos. Øya er kjent for sine uberørte hvite strender, bemerkelsesverdig dykkesteder og gode fiskemuligheter. Vakkert innredet villaer tilbyr luksuriøst og komfortabelt opphold og er utstyrt med alt du måtte trenge. Under din opphold vil du ha egen Butler/host som vil sørge at du får en uforglemmelig ferie og opplevelser.  Minibar fylt med gratis brus og øl alt annet av drikkevarer er servert av Butler / verter som er også inkludert. 

    

Hovedfokus på Azura er kjøkkenet og mat og vin, med fokus på lokale og ferske råvarer som fisk og sjømat. Uimotståelige signaturretter vil ikke skuffe, og heller ikke vil de medfølgende viner. I løpet av din opphold vil du nyte alt fra uformelle strand middager, piknik i avsidesliggende steder, «formelle» middag med levende lys på stranden under stjernene, til fest i komfort og intimitet av din egen villa til middager i Jellyfish Restaurant. Minst en gang i uken er det litt spesielle middager som en mer formell syv retters opplevelse, samt Mosambik sjømat kvelder- en god mulighet å ta ut din fineste sommerkjølen og lekre sandaler. 


Dag 15 Mosambik- Johannesburg- Norge.
Etter frokost blir det transport tilbake til Johannesburg for nattfly tilbake til Norge.

For mer informasjon, ta kontakt med oss eller kom innom en tur på vårt kontor for en uformell prat. Antall dager forlenger/forkortes etter eget ønske.