fredag, desember 15, 2017
P1000435
IMG 8673
Hi BTSCSC 51199216 BTSCSC SN1112 Miscel Destination Dining 3
 DSC9654
Elsa 's - Sundowners in Elsa 's Infinity Pool
Fairlady-small-147
MH honeymoon bath 01
IMG 0570
bryllup2
IMG8 Romance Denis Island

Bryllupsreise Okavango

Skap minner for livet sammen

Nyt gleden av å være sammen og skape nye erfaringer og opplevelser

Opplegget gir dere tid og ro for både opplevelser og aktiviteter, men ikke minst å kunne "slappe av" og dele dagen med hverandre. Opplegget kan lett kombineres med dager solrike stranddager på Mauritius eller i Sør Afrika med vin og byliv.

Reiserute - kort beskrivelse.


Dag 1
Start med en naturskjønn 20 minutters flytur over Okavango Delta, fra Maun til Gunn Camp. Ved ankomst vil vi ha velkomst cocktailer og tradisjonell sang og dans. Ettermiddag aktivitet er et valg mellom en Mokoro tur, en fotosafari til fots, en solnedgang cruise eller fiske. Vi vil ha en flaske champagne på rommet ved ankomst.

     


Dag: 2
Dag to har en morgen og ettermiddag aktivitet. Dette kan være et valg mellom en Mokoro tur, en fotosafari til fots, en motorbåt cruise og fiske. En full dag fisketur kan også ordnes. Hvis du velger en morgen Mokoro tur, vil en overraskelse brunsj serveres på øya.


Dag: 3
Din siste dag på Gunn Camp vil inneholde en morgen og ettermiddag aktivitet. Dette kan være en Mokoro tur, en fotosafari til fots, en motorbåt cruise eller fiske.

    


Dag: 4
På morgenen tar dere en kort 10 minutters naturskjønn flytur over hjertet av Okavangodeltaet til Pom Pom Camp. Ved ankomst, nyter dere en "Velkommen cocktail" og tradisjonell sang og dans. Ettermiddagens aktiviteter kan omfatte en fotosafari, en natt safari, sunset cruise eller fiske. En flaske kald champagne vil være på rommet ditt og venter på deg. Ditt rom har en utendørs dusj og et "stjernelys bad" på verandaen.


Dag: 5
En morgen og ettermiddag med aktiviteter venter på deg igjen. Dette kan inkludere en game drive, en natt safari, mokoro tur, fottur, motorbåt cruise eller fiske. For noe privat, anbefaler vi å velge mellom mokoro stien med champagne lunsj på øya, eller fiske.


Dag: 6
Nyter en siste dag med morgen og ettermiddag med aktiviteter. Igjen, kan dette inkludere en game drive, en natt safari, mokoro tur, fottur, motorbåt cruise eller fiske.

   


Dag: 7
Etter frokost, tar dere fly tilbake til Maun over Okavango Delta

Opplegget kan kombineres med strandopphold på Mauritius eller i Mosambik.
Ta kontakt med Kenor Safaris for detaljert beskrivelse, informasjon og pris ut fra deres reisetidspunkt og antall. Kontakt oss på e-post, telefon eller kom innom vårt kontor.