fredag, desember 15, 2017
The Sultans House Living Room
Zarafa dhow 38
14487894074 25da2530dc k
The Fort at Night
Villa - view over plunge pool (1)
treetops room interior
Zarafa dhow 32
Zarafa-Landscape6
Mnemba Island 2014-184.1 – Kopi
Villa 4 - relaxing in the spacious bathroom

Zimbabwe utenfor allfarvei

14 dager med opplevelser utenom det vanlige. 

Denne safarien tar deg til tre av Zimbabwes mest fascinerende, dyrerike og spektakulære områder... 

..hvorav to av dem er på UNESCO Verdensarvliste- Victoria Falls, Hwange nasjonalpark og Mana Pools nasjonalpark.


Dag 1-2 Velkommen til Afrika! 
Avreise fra Norge til Johannesburg og videre til Victoria Falls neste morgen. 


Dag 2-4 Victoria Falls "Mosi-oa-Tunya" 
Ved ankomst Victoria Falls Airport vil du bli møtt og kjørt til hotellet hvor du vil tilbringe de to første nettene. Vare utvalgte hoteller ligger ideelt til å være nærmest den mektige Victoria Falls samt sentrum. Guidet tur til fallene er inkludert, samt Sunset cruise med drikke, snacks og middag inkludert. 

   


Dag 5-8 Hwange nasjonalpark  «Land of giants» - store elefantflokker 
Etter en god frokost er det transport til Hwange nasjonalpark, ca 2 timer. Det blir en kort stop ved en tradisjonell Ndebele landsby.  Ved hovedinngang til parken blir dere møtt av deres guide fra camp, som ligger i hjertet i Hwange hvor du vil tilbringe 3 netter. Aktiviteter inkluderer guidede turer ledet av kvalifiserte og engasjerte guider som vil dele sin kunnskap og entusiasme for Zimbabwe, dyrelivet og naturen. 
Campen har fantastisk beliggenhet bortgjemt på en «akasie øy» med utsikt over savannen over den berømte Kennedy Vlei. På denne campen, vil du oppleve ekte afrikansk romantikk i en av de mest naturområder i Afrika.  Bestående av bare seks elegant innredede telt med eget bad, flush toalett og romantiske al fresco «bush dusjer». Innredningen i hoved salongen og spisestue, er inspirert en æra som strekker seg fra «colonial days» og tid til de gamle stammene i Afrika og forteller historier fra alle hjørner av denne kontinent. Terrassen har et lite basseng med utsikt over pan der dyrene, spesielt store elefantflokker, samler seg for å drikke og hvor gjestene kan nyte dette fascinerende synet. 

     


Dag 8-10 Mana Pools - UNESCO Verdensarvliste 
Etter din siste morgen aktivitet i Hwange vil dere fly videre med et liten charter fly til Mana Pools hvor du vil tilbringe to netter- utforske elveleier, panner og åpne slettene i nasjonalparken med game drives og guidede gåturer med væpnet profesjonell guide. I tillegg til game drives, gå safari er det mulighet for kanopadling, samt fisketurer i Zambezi elven. 
Men kanskje den største høydepunktet under ditt opphold her, er mulighet til å sove på en åpen plattform og oppleve storhet av en afrikansk stjernehimmelen.
Denne campen ligger i den mest avsidesliggende del av Mana Pools som er på Unesco verdensarvliste. Camp er bygget rundt Kanga Pan, den eneste permanente vannkilde i området tilgjengelig hele året, noe som gjør det til et knutepunkt for dyrelivet og en fryd å utforske til fots. Uutviklet og uberørt gir dette området deg en fantastisk, privat og spektakulær afrikansk safari opplevelse utenom det vanlige. Denne 12 sengs luksus camp består av seks luksus «meru-stil telt» alle enkelt og elegant innredet, med eget bad som inkluderer toalett og rennende varmt og kaldt vann. Et av teltene er spesielt for bryllupsreisende- med en privat dekk for bespisning og avslapping på ettermiddagene. Bryllupsteltet kan også gjøres om til en familierom på forespørsel. Hovedområdet har en komfortabel stue og spisestue som tilbyr deg uforstyrret utsikt over en meget aktiv vannhullet. Slapp av i salongen under skyggen av en mahogni eller sitt på dekk ved basseng og nyt. 


Dag 11- 14 Mana Pools - "Zambezi"
Etter din siste morgen aktivitet vil du begynne dine tre netters eventyr på mobile camp som ligger rett ved Zambezi elven. De legendariske Mana Pools er kjent for sine dyrerike elvesletter og storslått utsikt over Zambezi-elven.
Elva har noen av Afrikas mest fantastiske tiger fisk og eventyrlig kanopadling safari- den perfekte kombinasjonen av skjønnhet og moro.
Opphold på denne campen er den beste måte å oppleve Mana Pools på bredden av den mektige Zambezi-elven. 8-sengs luksus mobil camp er satt opp før rett ankomst. Bestående av 4 doble sengs mini-meru stil telt med eget bad inkludert toalett og al fresco bøtte dusj, tar denne campen utrykk «luksus camping» til nye høyder. 
Aktiviteter inkluderer game drives, kanopadling safari, fiske og fugletitting.

    


Dag 14 Harare 
E
tter siste morgen aktivitet og god frokost ved Zambezi elven tar du farvel med campen og ansatte og fly til Harare/Victoria Falls og deretter videre til Johannesburg for din internasjonal avgang tilbake til Norge. Eventuelt til Cape Town/ Mauritius 


Turen kan gjennomføres året rundt bortsett fra 10.desember- 1.april, når Mana Pools camper er stengt grunnet regn. 1.april-30.juni og november regnes som "mid-sesong" og prisene er hakk lavere enn på resten av året. 

Inkludert i opplegg:

  • Internasjonal fly Norge- Zimbabwe økonomi/ business klasse 
  • 8 netter safari med All Inclusive ( alle måltider og drikke)
  • 2 netter Victoria Falls med "bed& breakfast" 
  • Guidet tur til Victoria Falls
  • Sunset cruise på et eksklusiv båt med snaks, drikke og middag 
  • Alle aktiviteter på safari 
  • Alle parkavgifter
  • Alt bil- og flytransport

Safarien kan også kombineres med stranddager i Mosambik eller Mauritius.
Ta kontakt snarest for tilpassing til dine ønsker. Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller ring 66 80 83 80. Dere er også velkommen innom vårt kontor for en prat om deres muligheter ut fra ønsker og tidspunkt.