fredag, desember 15, 2017
The Sultans House Living Room
Zarafa dhow 38
14487894074 25da2530dc k
The Fort at Night
Villa - view over plunge pool (1)
treetops room interior
Zarafa dhow 32
Zarafa-Landscape6
Mnemba Island 2014-184.1 – Kopi
Villa 4 - relaxing in the spacious bathroom

Barefoot Luxury

Safari Sør Afrika og Strand i Mosambik

8 dager med "Experience of Lifetime" (for hele familien) - og nyte livets muligheter

Vi har satt sammen et opplevelsesrik program for hele familien med 3 netter i Great Kruger og 5 netter i Mozambique for å gi dere den ultimate ”Bush & Beach” opplevelse i Sørlige Afrika. 
Turen passer for deg som er på jakt etter autentisk safari opplevelse med The Big Five, overnatting på flott og høy standard Lodge/Tented camps og noen praktfulle dager ved det Indiske hav. 
Mosambik - et av de fineste områder langs Afrikanske kysten og en av de gjenstående uberørte stranddestinasjoner i verden.


Dag 1     
Avreise fra Oslo til London med British Airways. Videre til Johannesburg med South African Airways.  


Dag 2    Velkommen til Sør-Afrika! Great Kruger
Ved ankomst Johannesburg er det flybytte og videre til Skukuza Airport ved Kruger, hvor dere blir møtt av en va guidene fra lodgen. Overnatting på Full pensjon på 5* camp.
Grytidlig morgen og soloppgang. Rykende varm kaffe/te og nybakte muffins. Den vakre morgensolen og den klare luften skaper et magisk stemning i bushen og dette er det beste tidspunkt å se dyr. Tilbake til lodgen for siesta og forfriskende dukkert i svømmebassenget. Etter lunsj/ ettermiddags-te drar du ut for ettermiddags game drive tilbake til solnedgangen. Opphold basert på full pensjon.

    


Dag 3-4     Sabi Sand- The Big Five!    
Dagene starter med rykende varm kaffe/te/sjokolade og litt snacks før tidlig game drive i parken ved soloppgangen. Den vakre morgensolen og den klare luften skaper et magisk stemming i bushen og dette er det beste tidspunkt å se dyr. 
Tilbake til lodgen for god frokost og siesta. Kanskje et dukkert i bassenget kan være fristende. Etter lunsj drar dere ut på ettermiddagssafari frem til kvelden. Middag ved ankomst lodgen. All Inclusive på lodgen.


Dag 5  Frokost i bushen - lunsj på strand med sand mellom tærne 
Det blir tid til siste morgensafarien for de som ønsker det, etterfulgt av frokosten på dette vakre stedet, med bushens lyder rundt deg før avreise til Skukuza flyplass.  

   

Ved ankomst flyplassen blir dere møtt og hilst på av deres pilot, som skal fly dere videre til Mosambik. Det blir en kort 9 min flytur til Kruger int. flyplass for å ordne med formaliteter (ca 45min) før selve turen går videre til Vilanculous, på 1t 25min.
Ved ankomst Vilanculous vil en representant fra hotellet vente på dere og det er en kort og vakkert helikoptertur til Benguerra. Velkomst og resten av dagen til egen aktivitet. Opphold basert med All Inclusive.


Dag 6 - 9     Mosambik - Benguerra Island
Dagene brukes ved å slappe av og nyte solen, varmen, den gode maten og vakre omgivelser. Mange aktivitetsmulighetene- alt fra vannsportaktivitetene, deep sea fishing, besøk ved de forskjellige øyene, hesteriding, seiling med Dhow, delfin turer, besøk ved den lokale landsbyen mm.
En båttur til sandbankene med nydelig piknik lunsj og snorkeling kan anbefales på det varmeste (mot et tillegg).  All Inclusive.

    

   

Benguerra er den nest største øya i Bazaruto Archipelago, som består av fem øyer, ca 11km x 5.5 km stor og ligger 14 km nord øst for Vilanculos. Øya er kjent for sine uberørte hvite strender, bemerkelsesverdig dykkesteder og gode fiskemuligheter. Vakkert innredet villaer tilbyr luksuriøst og komfortabelt opphold og er utstyrt med alt du måtte trenge. Under din opphold vil du ha egen Butler/host som vil sørge at du får en uforglemmelig ferie og opplevelser.  Minibar fylt med gratis brus og øl alt annet av drikkevarer er servert av Butler / verter som er også inkludert. Benguerra er alt du har drømt om og litt mer.
Utmerket mat og vin, med fokus på lokale og ferske råvarer som fisk og sjømat. Uimotståelige signaturretter vil ikke skuffe, og heller ikke vil de medfølgende viner. I løpet av din opphold vil du nyte alt fra uformelle strand middager, piknik i avsidesliggende steder, «formelle» middag med levende lys på stranden under stjernene, til fest i komfort og intimitet av din egen villa til middager i Jellyfish Restaurant. Minst en gang i uken er det litt spesielle middager som en mer formell syv retters opplevelse, samt Mosambik sjømat kvelder- en god mulighet å ta ut din fineste sommerkjølen/ skjorte og lekre sandaler.


Dag 10-11     Hjemreise
Benytt anledningen å nyte roen og frokost med den fantastiske utsikt før det er avreise tilbake til Johannesburg fra Vilanculos. Ankomst Johannesburg er det fly skifte.
Nattfly tilbake til Norge med South African Airways via London. Ankomst London og videre til Oslo. Ankomst Oslo Lufthavn Gardermoen. (Andre flyruter er mulig)
 
Ønsker du en mer detaljert beskrivelse og informasjon, ta kontakt via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., telefon 66 80 83 80 eller kom innom vårt kontor for en prat og avklaringer.