"Fly in" safari Tanzania Unique

Det  beste av Nord Tanzania.

Klassisk Tanzania safari med både Trangire, Ngorongoro, Lake Manyara og Serengeti.

Passer for alle eventyrlystne, så vel som for første gangs reisende som ønsker å oppleve det beste av nord Tanzania- både dyreliv, natur og overnattingssteder.


Dag 1
Oslo- Kilimanjaro. Ved ankomst Kilimanjaro flyplass er det velkomst og transport til hotellet.BB


Dag 2-3
Etter en tidlig frokost er det avreise til Lake Manyara og en Eksklusiv Lodge. Lake Manyara er kjent for sin uvanlige tre-klatrede løver i tillegg til store elefantflokker, leopard, mer enn 400 fuglearter og flamingo. Lake Manyara er en fascinerende og annerledes opplevelse. 
Her tilbringer du to netter med alle aktiviteter, måltider, drikke, klesvask inkludert.

   


Dag 4-6
Nyt en tidlig frokost før avreise tilbake til Lake Manyara airstrip for den planlagte flyturen til Serengeti, en av verdens mest berømte villmarksområder, kjent for den årlige dyremigrasjonen hvor millioner av gnu migrerer fra Masai Mara inn til Serengeti og tilbake. Opphold på en av de eksklusive og luksuriøse camper -  avhengig av hvilken tidspunkt du reiser. Oppholder basert på All Inclusive. 

   


Dag 7-8 Rykende varm kaffe og game drive i soloppgangen før avreise til Ngorongoro, en av de mest unike safari destinasjoner i Afrika. Ngorongoro krateret, en gang en gigantisk vulkan er den største intakte krateret i verden og hjem til mer enn 30 000 fredede dyr. Utrolig dyreliv, med både svart nesehorn, løver, elefanter, flodhester og flamingoer som samler seg rundt innsjøen. Oppholdet på Eksklusiv Lodge med All Inclusive. 

   


Dag 9
Etter noen flotte dager er det tid for reuse til neste destinasjon. Etter en nydelig frokost med utsikten over krateret er det avreise til flystripen for fly til Kilimanjaro Internasjonal flyplass for ditt fly til Norge eller videre til stranddestination. 

Ikke gå glipp av:


Stranddel:

Denne safarien kan kombineres med dager ved stranden både i Kenya, Zanzibar, Seychellene eller Mauritius. Valget av stranddel vil avgjøre eventuelle behov for en natts overnatting før videre ferd neste dag.

Zanzibar:
Ved stranddager her er det fly til Zanzibar samme ettermiddag som dere kommer tilbake fra safarien. Flyturen tar ca. 1,5 time og dere ankommer hotellet på kvelden, tidsnok for middag. Oppholdene her er basert på BB, halv pensjon, full pensjon eller "all inclusive" ut fra hva valgt hotell kan tilby.

Tanzaniakysten:
Ved stranddager her er det fly til Dar es Salaam samme ettermiddag som dere kommer tilbake fra safarien. Flyturen tar vel en times tid. Ved ankomst Dar es Salaam blir dere tatt imot av Kenor Safaris representant som sørger for transport til deres valgte hotell nord eller sør for Dar es Salaam. Her finnes noen av Tanzanias beste strender og flotte strandhotell. Oppholdene her er basert på BB, halv pensjon, full pensjon eller "all inclusive" ut fra hva valgt hotell kan tilby.

Mombasa - Kenya kysten:
Dere flyr til Nairobi etter safarien og videre derifra til Mombasa / Malindi / Lamu flyplass eller Ukunda Airport på ettermiddagen. Her er det transfer til deres valgte hotell hvor dere ankommer tidlig kveld tidsnok for middag og avslapping. Oppholdet ved hotell langs kysten av Kenya er basert på alternativer fra halv pensjon til "all inclusive".

Seychellene - Mauritius:
Ved dager på Seychellene eller Mauritius vil det være behov for en overnatting i Dar es Salaam / Nairobi. Dere vil etter retur fra safarien fly til Dar es Salaam eller Nairobi, hvor dere tilbringer ettermiddagen og kvelden til egen aktivitet. Overnatting på valgt hotell. Dere vil ha tilgang til bil med sjåfør/guide som vil bistå dere ut fra deres ønsker. På kvelden i Nairobi vil dere bli kjørt til en av Nairobis beste restauranter for en bedre middag med drikke. I Dar es Salaam vil dere kunne spise middag på deres valgt hotell eller i nærområdet. Transfer tilbake til hotellet for overnatting.
Etter frokost neste dag blir dere kjørt til flyplassen for fly til Seychellene - Mauritius. Flere alternative fly ruter vil være aktuelt ut fra hva som passer best. Ved ankomst destinasjonen er det transfer til deres valgte hotell/leilighet.

Dag 10 ...... Nyt dagene med sol og varme i vakre omgivelser. 

     

   

Siste dag  Benytt anledningen til å ta et siste morgenbad og nyte roen og utsikten fra frokostbordet før hjemreisen. Etter utsjekking kan bagasjen kan settes i resepsjonen inntil transfer tilbake til flyplassen for natt fly tilbake til Norge. Måltider på flyet. 
Ankomst Norge neste morgen.  

Inkludert i opplegget:

Ta kontakt på 66 80 83 80 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon! 
Skulle du være i nærheten av vårt kontor, kom en tur innom. Vi byr på en kopp kaffe og en informativ prat rundt dine muligheter for Afrikaopplevelser - helt uforpliktende!