fredag, desember 15, 2017
The Sultans House Living Room
Zarafa dhow 38
14487894074 25da2530dc k
The Fort at Night
Villa - view over plunge pool (1)
treetops room interior
Zarafa dhow 32
Zarafa-Landscape6
Mnemba Island 2014-184.1 – Kopi
Villa 4 - relaxing in the spacious bathroom

Wings over Great Rift Valley

Et virkelig unik 8 dagers All Inclusive fly-in safari

i et eksklusiv «First Class» Cessna 208B Grand Caravan, hvor reisen er like vakkert og viktig som selve destinasjon. 

I løpet av de flyreiser din pilot og guide vil gi deg informasjon om dyrelivet og de høydepunkter i området/parkene via hodetelefoner. Hver passasjer er garantert egen stort vindu og et sete som beveger seg i alle retninger. Observer de passerende elefant flokkene, flodhester som vasser i elver og omfattende Kenyanske savannen fra nært hold. 
Cessna 208B Grand Caravan er nyeste generasjonsfly med moderne utstyr og kun åtte komfortable, luksuriøse «First Class» seter. 
Safarien er ledet av en KPSGA (Kenya Professional Safari Guides Association) sertifisert sølv guide. Deres omfattende kunnskap om flora og fauna, personlighet og utrolig lidenskap gi en enestående grad av service. Enten på game drive eller i luften, kan du forvente interessante fakta om dyrene, menneskene, landskapet og Kenya. 


Dag 1: Nairobi - Ol Pejeta Wildlife Conservancy
Dere hentes på hotellet om morgenen og kjøres til Wilson flyplass. Kursen settes mot Ol Pejeta Conservancy med majestetiske Mt. Kenya som bakteppe. Om ettermiddag er det deres første safari. All Inclusive på Tented Camp. 

    


Dag 2 Ol Pejeta Conservancy 
Morgen og ettermiddagssafari i parken. Et besøk til Chimpanzee Sanctuary.  Inni mellom safariene nyt en kald drikke i lounge telt med utsikt over den travle vannhull. På kvelden er det nattsafari for de som ønsker det- virkelig unik og spesiell opplevelse. All Inclusive på Tented Camp. 


Dag 3 Ol Pejeta Conservancy - Lake Elementaita 
Rykkende varm te/kaffe og litt kjeks på sengen før tidlig safari i parken, når dyr er mest aktive. Det er lurt å ta med varm genser og skjerf-morgener før solen har stått opp er kalde. 
Etter frokost fly vi langs Ewayso elven, forbi Aberdare fjellene og over Great Rift Valley. Ved ankomst Lake Elementaita blir det hyggelig velkomst og kort safari på vei inn til campen. Camp ligger i den private Soysambu Conservancy. Kun 24 romslige og luksuriøse telt, alle med spektakulær utsikt over innsjøen. Etter lunsj er det game drive. All Inclusive på  Lodge. 

    


Dag 4 Soysambu Conservancy & Lake Nakuru National Park 
Frokost og avreise til Lake Nakuru nasjonalpark for safari. Tilbake til camp i tid for lunsj. Litt tid til egen aktivitet- her kan du velge om du vil bare slappe av på din egen veranda og nyte utsikt, ta en rolig joggetur eller yoga, spille badminton eller ta en dukkert i svømmebassenget. Ettermiddags safari i Soysambu Conservancy som avsluttes med Sundowner i det solen går ned. All Inclusive på Lodge. 


Dag 5 Lake Elementaita - Masai Mara
Siste safari på Soysambu Conservancy før frokost og avreise til den eventyrlige Masai Mara. Velkomst av din safari guide og transfer til Lodgen, som sitter som øy midt i havet, med en av de beste beliggenhetene i Mara området og tilby en virkelig fantastisk naturopplevelse. 


Dag 6-7 Masai Mara Game Reserve
Morgen og ettermiddagssafari i parken eller heldagssafari med medbrakte lunsjpakker. Masai Mara er kjent for sin årlige gnu og sebra migrasjon og ble kåret som Afrikas beste safari land på World Travel Awards i juni 2015. Fantastisk safari opplevelse året rundt! 
Vi anbefaler å legge inn ballongsafari en av dagene- opplev dyrelivet fra luften med ballongsafari.  Dere vil da bli hentet meget tidlig morgen og kjørt til avgangsstedet for ballongsafarien. Her er det oppstigning ca. 06.30 og dere flyr stille gjennom luften idet soloppgangens rødlige solstråler farger himmelen. Etter vel en timers flytur lander dere, hvor det er elegant dekket opp til tradisjonell champagnefrokost
All Inclusive på  Lodge. 

                                     


Dag 8 Masai Mara- Nairobi
Vi avslutter eventyret for denne gang med «Hippo Pool» frokost ved Mara elven og kort game drive før fly tilbake til Nairobi hvor det blir en transfer til internasjonalflyplass for din fly tilbake til Norge eller videre til Seychellene/ Mauritius/Zanzibar/Kenya kysten for noen dager med strand og bading. 


Stranddel:

Denne safarien kan også kombineres med dager ved stranden både i Kenya, Zanzibar og Seychellene. Valget av stranddel vil avgjøre eventuelle behov for en natts overnatting i Nairobi før videre ferd neste dag.

Mombasa:
Dere kan fly fra Nairobi direkte til Ukunda Airport sør for Mombasa og benytte dere av et av de mange hoteller vi kan tilby der.
Dersom dere ønsker et hotell nord for Mombasa eller lenger nord på kysten vil det være fly på ettermiddagen til aktuell flyplass. Her er det transfer til deres valgte hotell.
Oppholdet ved hotell langs kysten av Kenya er basert på alternativer fra halv pensjon til "all inclusive".

Zanzibar:
Ved stranddager her er det fly til Zanzibar samme ettermiddag som dere kommer tilbake fra safarien. Flyturen tar ca. 1,5 time og dere ankommer hotellet på kvelden, tidsnok for middag. Oppholdene her er basert på BB, halv pensjon, full pensjon eller "all inclusive" ut fra hva valgt hotell kan tilby.

Seychellene:
Ved dager på Seychellene vil det være behov for en overnatting i Nairobi. Dere vil etter retur fra safarien ha hele ettermiddagen til mulige aktiviteter i Nairobi. Dere vil ha tilgang til bil med sjåfør/guide som vil bistå dere ut fra deres ønsker. På kvelden vil dere bli kjørt til en av Nairobis beste restauranter for en bedre middag med drikke. Transfer tilbake til hotellet for overnatting. Etter frokost neste dag blir dere kjørt til flyplassen for fly til Seychellene - Mauritius. Her er det ved ankomst transfer til deres valgte hotell/leilighet.

Dag 9 ...... Nyt dagene med sol og varme i vakre omgivelser.

     

                                                 

Siste dag  Benytt anledningen til å ta et siste morgenbad og nyte roen og utsikten fra frokostbordet før hjemreisen. Etter utsjekking kan bagasjen kan settes i resepsjonen inntil transfer tilbake til flyplassen for natt fly tilbake til Norge. Måltider på flyet. 
Ankomst Norge neste morgen.  

Inkludert i opplegg: 

 • 7 netter overnatting på luksuriøse telt camps/lodges med All Inclusive (alle måltider og lokale drikkevarer, bush måltider, Sundowners) 
 • Alle flyvinger i Luxury Cessna Caravan, kun 8 seter 
 • 1-2 aktiviteter per dag i 4x4 Landcruiser
 • Nattsafari i Ol Pejeta Conservancy
 • Egen profesjonell «Silver level» guide på hele turen
 • Alle parkavgiter
 • VIP meet & greet på alle steder med velkomstdrikke 
 • Klesvask
 • Visumkostnader til Kenya
 • Alle nødvendig transport til/ fra flyplass og hotell
 • Lunsj i Nairobi, samt middag for de aktuelle stranddestinasjoner
 • Stranddel ut fra ønsket sted og antall dager

Ta kontakt på 66 80 83 80 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon! 
Skulle du være i nærheten av vårt kontor, kom en tur innom. Vi byr på en kopp kaffe og en informativ prat rundt dine muligheter for Afrikaopplevelser - helt uforpliktende!