Kenya og Mauritius

11 dager med unike opplevelser. 

Relais & Châteaux er en eksklusiv samling med verdens beste hoteller og gourmetrestauranter som har satt standarden for førsteklasses service.

Når du velger et medlem av Relais & Château, vet du at du får en service og opplevelse som vil ta deg på en ekstraordinær reise og gi en dypere forståelse av kunsten å leve og nyte. Kombinasjon av 4 dager safari- og 7 dager strandferie med Relais & Chateaux overnattingssteder, dag og natt safari med bil og til fots, romantiske Sundowners, gourmetmåltider og vin, avslapping og solfylte dager på vakre Mauritius.


Dag 1
Fly fra Norge til Kenya, Nairobi. 


Dag 2-4
Ankomst tidig morgen. Velkomst og transfer til Wilson flyplass. Etter halv annet times flytur og kort kjøretur ankommer du Mara Plains Camp i Olare Orok Conservancy hvor vi vil tilbringe 3 netter. 100.000 med privat konsesjon sørger for helt unik safariopplevelse, både med bil og til fots, med ingen andre biler eller turister som forstyrer. Off-beat kjøring er tillatt her og åpner unik mulighet å komme nær på dyrene å observere atferden på nært hold. Campen ligger midt i smørøyet og du kan krysse av «The Big Five» fra din egen telt. Personlig service, utsøkt mat, vakre og komfortable telt i verdensklasse. All Inclusive. 

    

    


Dag 5
Etter siste morgen aktivitet kl 11:00 fly vi tilbake til Nairobi hvor vi har en overnatting før avreise til vakre Mauritius. Overnatting i et rolige strøk i Nairobi, med muligheter å utforske byen, besøke lokale håndverkstedene og butikkene, Karen Blixen Museum, ta en golfrunde eller bare slappe av ved bassenget. På kvelden et bedre middag på et av byens beste restauranter. Opphold basert på "bed& breakfast". 


Dag 6-11
Tidlig ettermiddag går turen videre til Mauritius. Etter 4 timer og en times kjøretur ankommer vi vår utvalgte, kun-for-voksne- boutique hotell, det eneste Relais& Chateaux hotellet i Mauritius. Nyt dagene ved strand eller ved poolen med en forfriskende kald drikke, lyden av bølgenes skvulp og sol i fred og ro.  Et perfekt avslutning på en opplevelsesrik safari i Kenya. 
Hotellet har kun 36 rom i kolonistil, beliggenhet kun få meter fra vannkanten og rolig strand, uformell og intim stil, personlig service og store kulinariske opplevelser. Grand Baie ligger på nordspissen av Mauritius, nær Point aux Cannoniers- mer turistpreget siden av øya med postkort-perfekte strender. Mens 20 vår utvalgte hotell har et fredelig sted for seg selv, med en elegant anlagt stranden. Hvis du skulle velge å være litt mer aktiv i løpet av din opphold, du trenger ikke å organiserer eller lete etter noe selv- hotellet kan planlegge alt. Vannsport utstyr kan leies gratis på stedet. Mot en tillegg kan du prøve deg på vannski, paragliding, kiting eller dykking. Eller kan du leie hotellets egen Lagoon 440 katamaran, som har fire kabiner, eller 36ft Legend speedbåt hvis du ønsker å tilbringe noen timer eller dager i sjøen. En fem minutters kjøretur unna ligger et golfklubb for golf interesserte.  
Unik opplevelse: *Den best bevarte hemmeligheten på Mauritius - øya Ile Plate med sin eksklusive restaurant som er bygget i 19. århundre ruiner. 
Spis lunsj og tilbring dagen på en ekstraordinær, unik og nesten hemmelig sted- øya Ile Plate- bare noen få miler fra Mauritius. Her finner du et intimt restauranten med fantastisk beliggenhet, i en historiske ruiner omgitt av frodig natur og ikke mer enn 100 meter fra en kritthvit øde strand. Bare noen få bord, et helt magisk sted med utsikt over havet. Fersk fisk og hummer som står på menyen. Det er også en privat strand og dusj. Dette er en heldagstur med hotellets private katamaran Lagoon 440®.
Dessverre kan vi ikke forhåndsbestille dette, grunnet vær og sjø forhold- vi gi beskjed til hotellet og deretter velger dere et dag ved ankomst og betaler i resepsjonen. 


Dag 12
I dag er klar for hjemreisen. Nyt roen og siste timer på strand før avreise til flyplass. Ankomst Norge neste formiddag. 

Antall dager forkorter eller forlenges etter ønske. 


Inkludert i opplegg: