The "Bucket List" Safari

Dager til minner for resten av livet - og mye mer .

Nyt den personlig servicen og oppvartingen, mens du slapper av og ser på dyrelivet som utspiller seg nedenfor balkongen. Bruk dagen som du selv vil. Stå opp når DU vil, gjør det DU vil, opplev det DU vil, delta på det DU vil..... det er hva DU vil som er viktigst.

Her har du alle muligheter fra bare å nyte dagen fra balkongen eller ved svømmebassenget, lese bøker, mens din personlige butler ordner drikke, snacks og mat etter ditt behov. Skulle du ha behov for mer ro, så har du selvsagt tilgang til fri SPA massaje hele dagen.
Skulle det bli litt for mye ro - ja, da har du mange aktiviteter å velge mellom, fra fotosafari for å se dyrelivet eller bestige fjellmassiv, fotosafari til bil eller på kamelryggen, bli kjent med de lokale i landsbyen og bistå dem i deres utfordringer og oppgaver.

Ta kontakt med oss og få vår informasjon og erfaring fra Ol Lentille Sanctuary.

   

   

Stranddel:

Denne safarien kan kombineres med dager ved stranden både i Kenya, Zanzibar, Seychellene eller Mauritius. Valget av stranddel vil avgjøre eventuelle behov for en natts overnatting i Nairobi før videre ferd neste dag.

Mombasa:
Dere kan fly fra Nairobi direkte til Ukunda Airport sør for Mombasa og benytte dere av et av de mange hoteller vi kan tilby der.
Dersom dere ønsker et strandopphold på kysten av Kenya, kan dere fly til aktuell flyplass på ettermiddagen. Her er det transfer til deres valgte hotell. Oppholdet ved hotell langs kysten av Kenya er basert på alternativer fra halv pensjon til "all inclusive".

Zanzibar:
Ved stranddager her er det fly til Zanzibar samme ettermiddag som dere kommer tilbake fra safarien. Flyturen tar ca. 1,5 time og dere ankommer hotellet på kvelden, tidsnok for middag. Oppholdene her er basert på BB, halv pensjon, full pensjon eller "all inclusive" ut fra hva valgt hotell kan tilby.

Seychellene - Mauritius:
Ved dager på Seychellene eller Mauritius vil det være behov for en overnatting i Nairobi. Dere vil etter retur fra safarien ha hele ettermiddagen til mulige aktiviteter i Nairobi. Dere vil ha tilgang til bil med sjåfør/guide som vil bistå dere ut fra deres ønsker. På kvelden vil dere bli kjørt til en av Nairobis beste restauranter for en bedre middag med drikke. Transfer tilbake til hotellet for overnatting. Etter frokost neste dag blir dere kjørt til flyplassen for fly til Seychellene - Mauritius. Her er det ved ankomst transfer til deres valgte hotell/leilighet.

Dag........ Nyt dagene med sol og varme i vakre omgivelser.

                                            
      

    

Siste dag  Benytt anledningen til å ta et siste morgenbad og nyte roen og utsikten fra frokostbordet før hjemreisen. Etter utsjekking kan bagasjen kan settes i resepsjonen inntil transfer tilbake til flyplassen for natt fly tilbake til Norge. Måltider på flyet. 
Ankomst Norge neste morgen.  

Opplegget inkluderer:

Ta kontakt på 66 80 83 80 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon! 
Skulle du være i nærheten av vårt kontor, kom en tur innom. Vi byr på en kopp kaffe og en informativ prat rundt dine muligheter for Afrikaopplevelser - helt uforpliktende!