Kenya Luxury Fly in Safari

8 dagers "fly in" safari

en opplevelse av 3 eksklusive og klassiske lodger/camp i Kenya. 

Dette er en reise og opplevelse for deg som liker safariopplevelser med komfort og service i ypperste klasse.
Valg av parkene Meru, Laikipia og Masai Mara gir en ekstra stor variasjon av opplevelser og dyreliv - med komfort og opplevelser av forskjellige camper- som hver i seg er unik.


Dag 1
Velkommen til Kenya!
Dere kommer frem til Jomo Kenyatta International Airport hvor du ved ankomst vil bli ønsket velkommen og møtt av Kenor Safaris representant og kjørt til hotellet i Nairobi. Din første overnatting er på 5* hotell i Nairobi er på halv pensjon og drikke (unntatt premie drinker).


Dag 2
Frokost på Hemingways Nairobi.
Sjekk ut og transport til Wilson Airport Nairobi, inngangsporten til den "flygende" safari i Kenya. På tide å gå om bord i Executive Grand Caravan. Din Skysafari vil nå ta til himmels! Flyet vil ta deg til Meru National Park ligger i regionen ved Mount Kenya. Lodge teamet vil ønske deg velkommen, og du vil bli overført til lodgen, hvor det blir servert lunsj. Du vil bli tilbudt en massasje for ren avslapning, eller alternativt dra på en game drive. Middag og overnatting på lodgen. Ditt opphold på denne eksklusive 5* er for 2 netter i en lodge Suite, og er på all-inclusive basis (inkluderer alle måltider, bush aktiviteter og drikke - unntatt "premier" drikker).

    


Dag 3
Din beste sjanse til å se dyrelivet er tidlig på morgenen eller sent på ettermiddagen, så stå opp tidlig og dra ut i villmarken. Etter en morgen fylt med spenning er det tilbake til lodgen for å slappe av og nyte de rolige omgivelsene. Se mer av Meru National Park på en game drive med sundowner drinker servert med utsikt over parken, før dere returnerer til lodgen i tide for middag.


Dag 4
Nyt en rask natursti og nyte utsikten fra oppe i åsen som danner Kopje (liten fjellknaus) som Elsas er bygget på. Nyt resten av formiddagen til fri disposisjon før lunsj vil bli servert med utsikt over Meru National Park. Etter lunsj vil du går ombord i Skysafari flyet for en 40-minutters flytur til Loisaba Conservancy - Laikipia. Teamet fra Campen ønsker deg hjertelig velkommen og ta deg med på en game drive på vei til leiren hvor du vil komme frem i tide for drinker og middag. Ditt opphold på denne eksklusive 5* Campen er for 2 netter i et Standard Telt, og er på all-inclusive basis (inkluderer alle måltider, bush aktiviteter og drikke - unntatt premie drinker). Med forbehold om tilgjengelighet gjester kan tilbringe en natt på "Star Beds" med kun den afrikanske stjernehimmelen som tak.

   


Dag 5
En flott måte å se det fantastiske mangfoldet av Loisaba er til fots. Du vil bli fulgt på tidlig morgen walking safari med tradisjonell Samburu guider som har kunnskap om lokal flora, fauna, kultur og historie er uovertruffen. Gå tilbake til leiren for en sen frokost og en forfriskende dukkert. Lunsj vil bli servert på leir før du legger ut på en game drive på jakt etter den unnvikende villhund eller prøve og få øye på den sjeldne Grevys sebra, beisa Oryx eller Greater Kudu. Hvis du foretrekker det, kan du prøve fiskelykken i elva eller besøke bosatt anti-krypskyting lag med sine to sniffer dogs.Sundowner drikke vil bli servert ute i villmarka i Afrika mens din kokk forbereder appetittvekkende snacks leve på BBQ. Kommer tilbake til leiren for en middag under stjernene.


Dag 6
Etter en god natts søvn annen dag full av aktiviteter venter. Din guide tar deg med på en game drive; den eventyrlystne kan utforske Loisaba på kamel-back (valgfritt). En full frokost er lagt ut i bushen før du går tilbake til leiren. Etter lunsj vil du bli overført til Loisaba flystripe for Skysafari fly til den verdenskjente Masai Mara. Masai Mara-teamet vil ønske deg velkommen på Keekorok flystripe. Du vil bli overført til leiren med en game drive underveis. Middag og overnatting på denne eksklusive og luksuriøse Campen. Ditt opphold på campen i Masai Mara er for 2 netter i et luksuriøst Safari Telt, og er på all-inclusive basis (inkluderer alle måltider, bush aktiviteter og drikke - unntatt "premier" drikker).

   


Dag 7
Tidlig frokost, etterfulgt av en hel dag med fotosafari i Masai Mara Game Reserve.
En piknikkurv lunsj vil bli servert ute i villmarken. Stopp på en autentisk Masai Village for å oppleve og lære om skikker og kultur av denne fargerike stamme. Tilbake til leiren for avskjedsmiddag.


Dag 8
Bush frokost etterfulgt av game drive slik at dere er  tilbake til leiren for lunsj.
Midten av ettermiddagen, vil du bli overført tilbake til Keekorok flystripe for fly til Wilson Airport Nairobi. Din Kenor Safaris representant vil ønske deg velkommen ved ankomst. Transport til Jomo Kenyatta International Airport; før du ankommer der vi vil stoppe på en av Nairobis restauranter hvor middagen blir servert. Du vil ankomme flyplassen i tide for utreisen til din neste destinasjon.


Stranddel:

Denne safarien kan kombineres med dager ved stranden både i Kenya, Zanzibar, Seychellene eller Mauritius. Valget av stranddel vil avgjøre eventuelle behov for en natts overnatting i Nairobi før videre ferd neste dag.

Mombasa:
Dere kan fly fra Nairobi direkte til Ukunda Airport sør for Mombasa og benytte dere av et av de mange hoteller vi kan tilby der.
Dersom dere ønsker et hotell nord for Mombasa eller lenger nord på kysten vil det være fly på ettermiddagen til aktuell flyplass. Her er det transfer til deres valgte hotell.
Oppholdet ved hotell langs kysten av Kenya er basert på alternativer fra halv pensjon til "all inclusive".

Zanzibar:
Ved stranddager her er det fly til Zanzibar samme ettermiddag som dere kommer tilbake fra safarien. Flyturen tar ca. 1,5 time og dere ankommer hotellet på kvelden, tidsnok for middag. Oppholdene her er basert på BB, halv pensjon, full pensjon eller "all inclusive" ut fra hva valgt hotell kan tilby.

Seychellene - Mauritius:
Ved dager på Seychellene eller Mauritius vil det være behov for en overnatting i Nairobi. Dere vil etter retur fra safarien ha hele ettermiddagen til mulige aktiviteter i Nairobi. Dere vil ha tilgang til bil med sjåfør/guide som vil bistå dere ut fra deres ønsker. På kvelden vil dere bli kjørt til en av Nairobis beste restauranter for en bedre middag med drikke. Transfer tilbake til hotellet for overnatting. Etter frokost neste dag blir dere kjørt til flyplassen for fly til Seychellene - Mauritius. Her er det ved ankomst transfer til deres valgte hotell/leilighet.

Dag 9 ...... Nyt dagene med sol og varme i vakre omgivelser.

     

     

Siste dag  Benytt anledningen til å ta et siste morgenbad og nyte roen og utsikten fra frokostbordet før hjemreisen. Etter utsjekking kan bagasjen kan settes i resepsjonen inntil transfer tilbake til flyplassen for natt fly tilbake til Norge. Måltider på flyet. 
Ankomst Norge neste morgen.  

Opplegget inkluderer:

Ta kontakt på 66 80 83 80 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon! 
Skulle du være i nærheten av vårt kontor, kom en tur innom. Vi byr på en kopp kaffe og en informativ prat rundt dine muligheter for Afrikaopplevelser - helt uforpliktende.