fredag, desember 15, 2017
vipingo
MTPA 049
sigona
Vipingo-Background
LeisureLodgeGolfResort 1

Kenya Golden Hill Safari & Golf tour

Kenya golden Hill safari & golf tour

Åpne golfsesongen med både safari opplevelser og golf på flotte baner i Kenya

Avreise torsdag 23. februar 2018 – med norsk reiseleder og golfentusiast.

Vi har satt sammen en kombinasjon av safari og golf, med mange opplevelser.
Bli kjent med Kenyas utrolige variasjon av natur, dyr og kulturer – med muligheter til å få aktivisert deg med golf underveis. Golfbanene i Kenya holder internasjonal standard og er meget velholdte. Sammen med profesjonelle caddier som kjenner banene meget godt, spill på 2000 meters høyde, dyr som vandre rundt i området – gir nye golfopplevelser som er gode minner i ettertid.
Reisen er en opplevelse for livet – både for golfere og ledsagere.


Dag 1 – 23. februar
Avreise fra Norge med nattfly til Nairobi.
Alternativ fly;
• KLM – avreise kl. 06.40 fra Oslo – Ankomst Nairobi kl. 21.40. Måltider på flyet. Transfer til Nairobi Serena Hotel for overnatting.
• Turkish Airways – avreise kl. 12.00 – Ankomst kl. 02.30 på natten. Måltider på flyet.


Dag 2 – 24. februar
Ankomst Jomo Kenyatta Internasjonal flyplass kl. 02.30. Visum og bagasje ordnes. Mottakelse og transport til Nairobi Serena Hotel for innsjekk og søvn.
Litt avhengig av din flygning, så blir dagen tilbrakt med avslapping, shopping og muligheter for en runde på Sigona Golf Course.  
Sigona Golf Course ligger på 2000 meters høyde og kan tilby en flott 18-hulls bane, kombinasjon av park- og skogbane.
Inkludert i tillegg:
Golfer: Transfer til og fra Sigona Golf Course, «Tee fee» pluss caddie.

     


Dag 3 – 25. februar
Etter en god frokost i restauranten er det transfer til Lake Naivasha og  Great Rift Valley. Innsjekk og lunsj ved Great Rift Valley Lodge & Golf Resort. Ettermiddagen tilbringes med aktuell aktivitet som består av en golfrunde eller et båtcruise på Lake Naivasha.
Inkludert i opplegg:
Golfer: En 18-hulls runde inkludert «Tee fee» og caddie.
Ledsager: Båtcruise på Lake Naivasha inkl. transfer til og fra.

   


Dag 4 – 26. februar
En god frokost før oppstart på dagens aktiviteter. Dagen i dag tilbringes enten med en runde golf eller en dags tur
til Lake Nakuru nasjonalpark. Vi møtes alle til en oppsummering før middagen. Middag og overnatting på Great Rift Valley Lodge & Golf Resort.
Lake Nakuru nasjonalpark ligger vakkert til rundt innsjøen med samme navn. Parken er en av de få inngjerdede parker i Kenya. Den har eget nesehornprosjekt og i tillegg kan man få oppleve, løve, leopard, sjiraffer, sebra og antiloper av forskjellige arter. II skogen er det aper og fugler av forskjellige arter.
Inkludert:
Golfer: En 18-hulls runde inkludert «Tee fee» og caddie.
Ledsager: Transport til Lake Nakuru nasjonalpark i komfortable Toyota Landcruiser safaribiler. Fotosafari med medbrakte lunsjpakker.

     


Dag 5 – 27. februar
Tidlig avreise etter en god frokost. Dagens mål er Masai Mara nasjonalpark. Det blir stopp underveis i Narok for å strekke beina litte, og ta en titt på folkelivet.
Det blir fotosafari på vei inn til Ashnil Mara Lodge som ligger flott til ved Mara River. Ved ankomst er det innsjekk, orientering og lunsj. 
Det blir tid til litt avslapping, før en ettermiddags safari for den som ønsker det. Alternativt kan man bare slappe av på lodgen og ved svømmebassenget.


Dag 6. – 28. februar
Dagen tilbringes med å oppleve dyrelivet i denne berømte parken i Afrika. Masai Mara er det området med størst tetthet og variasjon av dyreliv i Afrika.

    


Dag 7 – 01. mars
En siste fotosafari før soloppgang for den morgenfriske. Etter frokost er det utsjekk og farvel til lodgens ansatte som har tatt så godt vare på oss.
Retur tilbake til Nairobi, hvor vi ved ankomst har en utsøkt lunsj på Karen Coffee Garden. Deretter er det transfer til Nairobi Serena Hotel for innsjekk og avslapping resten av dagen eller til de aktiviteter man måtte ønske. Oppholdet her er basert på BB.
Muligheter for en runde golf på en av Nairobis 5 golfbaner for den som måte ønske dette.


Dag 8 – 02. mars
Dagen brukes til avslapping eller den aktivitet man måtte ønske. Vi vil under oppholdet i Nairobi anbefale å besøke Karen Blixen Museum, Giraff Centre, Orphanage Centre, Nairobi National park og ikke minst ta en tur på et av byens mage «Shopping Mall» for å utforske Kenyan Fashion, eller rett og slett kose seg med an caffé latte på Jawa Coffee House eller Art Cafe.
På kvelden er det transport til Talisman Restaurant ved Karen for en god middag (ikke inkludert).
Overnatting Nairobi Serena Hotel.
Inkludert:
Golfere: Dagen i dag brukes til spill på en av de klassiske banene i Kenya; Windsor Golf Course, som ligger i utkanten av Nairobi. Vi har «tee off» tidlig formiddag – så det blir tidlig avreise. Med caddier løser vi de «utfordringer» banen gir oss. Vi ender golføkten med en god lunsj på Country Club, før vi drar tilbake til Nairobi Serena Hotel.

   


Dag 9 – 03. mars
Dagen brukes til avslapping eller den aktivitet man måtte ønske. Vi vil under oppholdet i Nairobi anbefale å besøke Karen Blixen Museum, Giraff Centre, Orphanage Centre, Nairobi National park og ikke minst ta en tur på et av byens mage «Shopping Mall» for å utforske Kenyan Fashion, eller rett og slett kose seg med an caffé latte på Jawa Coffee House eller Art Cafe. Muligheter for en runde golf på en av Nairobis 5 golfbaner for den som måte ønske dette.
På kvelden er det transport til Talisman Restaurant ved Karen for en god middag (ikke inkludert).
Overnatting Nairobi Serena Hotel.

Inkludert:
Golfere: Dagen i dag brukes til spill på en av de klassiske banene i Kenya; Muthaiga Golf Course, som ligger rett utenfor bykjernen av Nairobi. Vi har «tee off» tidlig formiddag – så det blir tidlig avreise. Med caddier løser vi de «utfordringer» banen gir oss. Vi ender golføkten med en god lunsj på Country Club, før vi drar tilbake til Nairobi Serena Hotel.

    


Dag 10 – 04. mars
Tidlig avreise til flyplassen etter en god frokost. Vi flyr med Kenya Airways til Mombasa. Mottakelse og transport
til Voyager Beach Resort. Her er det innsjekk og lunsj. Ettermiddagen kan brukes til avslapping under palmene og ved bassenget eller i det Indiske Hav.
Alternativt ligger Nyali Golf Course kun minutter unna og muligheter for en 18-hulls runde med caddier som kjenner banen og kan gi deg de riktige informasjon og valg.
Middag og overnatting ved Voyager Beach Resort. Basert på halv pensjon.


Dag 11. – 05. mars
Dagen brukes til avslapping eller den aktivitet man måtte ønske. Se aktivitetsoversikt for Mombasa på slutten av beskrivelsen.
Inkludert:
Golfere: Transfer til og fra, 18-hulls runde på Nyali Golf Course med «Tee fee» og caddie.


Dag 12. – 06. mars
Dagen brukes til avslapping eller den aktivitet man måtte ønske. Se aktivitetsoversikt for Mombasa på slutten av beskrivelsen.
Inkludert:
Golfere: Transfer til og fra, 18-hulls runde på Baobab Golf Course på Vipingo Ridge med «Tee fee» og caddie.

    


Dag 13. – 07. mars
Siste dag på reisen. Dagen brukes til avslapping eller den aktivitet man måtte ønske. Se aktivitetsoversikt for Mombasa på slutten av beskrivelsen.
Muligheter:
Golfere: Transfer til og fra, 18-hulls runde på Baobab Golf Course på Vipingo Ridge eller Nyali Golf Course med «Tee fee» og caddie.


Dag 14. – 08. mars
Utsjekk og transport til flyplassen på ettermiddagen for fly tilbake til Norge. Måltider på flyet
Alternativ fly;
• KLM – avreise kl. 19.00 fra Mombasa til Nairobi. Videre med fly kl. 23.59 til Amsterdam. Måltider på flyet.
• Turkish Airways – avreise kl. 05.00 fra Moi Internasjonale flyplass til Istanbul. Ankomst Oslo på kvelden. Måltider på flyet.


Dag 15. – 09. mars
Ankomst Norge. Måltider på flyet.


Inkludert for alle - fellesprogram: Kr. 17 710,-

 • All transport til og fra flyplass/hoteller med autoriserte transport biler
 • Alle parkavgifter til nasjonale ressursområder
 • 14 dagers safari, bading-sol og golf
 • 4 netter Nairobi Serena Hotel 5* - Nairobi, BB
 • 2 netter Great Rift Valley Lodge 4* med full pensjon
 • 2 netter Ashnil Mara Lodge 4+* med full pensjon
 • 4 netter Voyager Beach Resort, Mombasa basert på halv pensjon
 • Lunsj på Karen Coffee Garden i Nairobi
 • Privat safari i egen 4x4 Toyota Landcruiser med vår egen sjåfør/guide - basert på 6 personer i bilen


Tillegg for Golf pakke: Kr. 6 985,-

 • 7 stk golfrunder (18 hull) inkl. Tee fee og caddier på 6 forskjellige baner
 • Transport til og fra golfbaner
 • Lunsj ved Windsor Golf Course
 • Lunsj ved Muthaiga Golf Course


Tillegg for ledsagerpakke: Kr. 1 690,-

 • Inkl. 1 stk båtcruise på Lake Naivasha
 • 1 dag i Lake Nakuru nasjonalpark inkl. parkavgifter
 • Landcruiser Safaribil med sjåfør/guide – maks 6 personer i bilen

    

    

Ta kontakt på 66 80 83 80 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon! 
Skulle du være i nærheten av vårt kontor, kom en tur innom. Vi byr på en kopp kaffe og en informativ prat rundt dine muligheter for Afrikaopplevelser - helt uforpliktende!