lørdag, desember 16, 2017

Cerf Island

Cerf Island måler 1,7 kilometer (1.1 miles) lang og 1 kilometer (0.62 mi) bred, den når en høyde på 108 meter (354 fot). Øya er omgitt av et korallrev og geologien er granittisk. det er en del av Ste Anne Marine National Park.

Cerf Island ble oppkalt etter den franske marine Frégate "Le Cerf" som kom til Port Victoria i november 1756. Om bord var Corneille Nicholas Morphey, lederen av den franske ekspedisjonen, som hevdet øya ved å legge en stein av besittelse på Mahe, Seychellene 'eldste monument, nå utstilt i Nasjonalmuseet, Victoria. I forbindelse med jordskjelvet og tsunamien i Indiahavet 2004, ble noen av eiendommene på Cerf Island påført mindre skader.

Cerf Island er en av øyene i den marine parken, og har en liten lokal befolkning som pendler til Mahé for sine daglige gjøremål. Den har en lokal befolkning på 100, det meste sentrert i det sørvestlige hjørnet av øya, som tillater dem å gjøre korte pendleturer med båt til Mahé for arbeid.

  

Tidligere velkjente innbyggerne i Cerf inkluderer den berømte sørafrikanske forfatteren Wilbur Smith, forfatter, oppdagelsesreisende og skattejegeren William "Bill" Travis og yacht designer Phil Southwell. Artister Lisa Swerling og Ralph Lazar levde et år på øya i 1998, hvor de skapte kult tegneserie Harold Planet.

Ta en titt på Cerf Island Resort for mer og oppdatert informasjon.

Ta kontakt med Kenor Safaris for fordelaktig reiseopplegg og prisalternativer.