fredag, desember 15, 2017

La Dique

 

La Digue er kanskje den vakreste av alle øyene. Den er i alle fall den mest fotograferte. De fleste av 'drømmebildene' du ser fra Seychellene er stort sett tatt på La Digue Island. Den er en riktig paradisøy og har helt sin egen atmosfære.

Du kommer deg dit med båt fra Praslin, noe som tar ca 15 minutter, eller med båt helt fra Mahe som vil ta cirka 3 timer. Det går også helikopter mellom Mahe og La Digue, men det har en forholdsvis høy pris.
På La Digue kommer du deg enklest rundt med sykkel, men om du kan du også ta de velkjente oksekjerrene, dersom du har god tid. Det er ganske nyttig å bruke noen timer på en slik sightseeing. Det går sakte, men du har jo ferie, og informasjonen eieren av oksen kan fortelle kan være interessant. De fleste vakre områdene er kun en kort sykkeltur unna og sykkelutleier finnes ved ankomst havnen.

De fleste hoteller/gjestehus holder en enkel standard, og det er flere self cateringanlegg på denne øya. På La Digue ligger Nasjonalparken L'union estate, som har store mengder gigant skilpadder og en rideleir hvor man kan få leid hester. I samme park finner du den mye fotograferte stranden Anse Source D' argent som består av fantastiske små strender.

La Digue er omringet av korallrev på alle kanter som gjør at dykking og snorkling er veldig populært akkurat her. Det finnes også lokale guider som kan ta dere med på spennende fotturer gjennom jungelen på øya. La Digue er like idyllisk og paradisaktig som du tror den er!

  

L`Union Estate er nasjonalpark og et område hvor du kan se et gammelt Plantasjehus, Copra Factory, leie ponnier, hilse på og mate mange kjempeskilpadder og avslutte med et bad på vakre Anse Source d`Argent.
La Digue er nærmest et "must og du kan kombinere La Digue med de andre øyene eller ta dagsturer fra Mahè og/eller Praslin.

Kenor Safaris er på Seychellene hvert år og prøver ut de forskjellige hotellene og deres fasiliteter for å sikre at de hoteller vi anbefaler - holder de kvalitetskrav våre kunder forventer.
Vi kan tilby alt fra hoteller med alle fasiliteter til gjestehus og hyggelige self-catering anlegg for de som ønsker en mer selvstendig ferie.

Sjekk ut de enkelte hotells hjemmesider for utfyllende informasjon

Seychellene og LA Dique kan være et reisemål i seg selv, men fungerer meget godt i kombinasjon med safari i Kenya, Tanzania eller Uganda. Kom innom oss for en prat om muligheter eller be om forslag på reiseopplegg.

De hotell linker dere finner på denne siden er noen av de hoteller vi anbefaler.

La Digue Island Lodge

Le Domaine de Orangeraie

Fleur- De - lys

Paradise Fly Catcher

Villa Creole

L' Union Chalets

Casa de Leela

Hotel L' Ocean

Chatau St. Cloud

Patatran Village