fredag, desember 15, 2017

Praslin

Nordøst for Mahe ligger Praslin, som er den nest største av øyene på Seychellene, med cirka 5000 fastboende. Det går småfly hele dagen fra Mahe til Praslin som tar ca. 15 minutter. Med hurtigbåt tar overfarten ca 45 minutter, og kostnaden er litt rimeligere enn med småfly. Praslin er et fint utgangspunkt for utflukter til en rekke andre øyer.

På Praslin finner man Vallee de Mai National Park, som er en av Seychellenes største attraksjoner med den velkjente Coco-de-mer, verdens største kokosnøtt. I parken går det også en tursti gjennom den unike  regnskogen. Her kan du virkelig få oppleve å møte meget sjeldne fuglearter.
Det kanskje mest attraktive ved denne øya er allikevel atmosfæren og folket som tar livet med knusende ro. Tempoet her er helt noe annet enn på Mahe, noe du vil merke hvis du kombinerer disse to øyene.
Etter hvert har det dukket opp en del hoteller på Praslin, og disse glir elegant inn i den flotte naturen. Hotellene ligger konsentrert om Grande Anse eller på Cote D'or som ligger på hver sin side av øya.
En god ide er å leie sykkel eller bil og utforske både kysten rundt Praslin og innlandet.

Det finnes flere hotell og self-catering anlegg å velge blant her, øya har også et hotell med Seychellenes eneste 18-hulls golfbane (Lemuria). Praslin er en meget vakker øy med mange valgmuligheter av aktiviteter og opplevelser.

Hotellene kaller seg både 3* (mellomklasse), 4* (førsteklasse) og 5* (luksus) uten at dette er noen internasjonal klassifisering. Kenor Safaris er på Seychellene hvert år og prøver ut de forskjellige hotellene og deres fasiliteter for å sikre at de hoteller vi anbefaler - holder de kvalitetskrav våre kunder forventer.
Vi kan tilby alt fra hoteller med alle fasiliteter til gjestehus og hyggelige self-catering anlegg for de som ønsker en mer selvstendig ferie.

De hotell linker dere finner på denne siden er noen av de hoteller vi anbefaler.

  

Lei gjerne bil og oppdag øya på egenhånd noen dager man er her. Husk at man kjører på venstre side og veiene er smale, men så er trafikken også liten.
Vår representant på Seychellene arrangerer også rundturer på Praslin og turer til de andre øyene.
Praslin er mindre travel enn Mahe, så her er mulighetene meget gode for å finne en strand helt for deg selv. 
Vi anbefaler gjerne øya i kombinasjon med en eller flere av de andre øyene under ditt opphold på Seychellene.

Seychellene kan være et reisemål i seg selv, men fungerer meget godt i kombinasjon med safari i Kenya, Tanzania eller Uganda. Kom innom oss for en prat om muligheter eller be om forslag på reiseopplegg.

Sjekk ut de enkelte hotells hjemmesider for utfyllende informasjon

Hotel L'Arcipel

Constance Lemuria Resort

Raffles Praslin Seychelles

Paradise Sun

Les Villas D'Or

Le Duc de Praslin

Coco de Mer Hotel & Black Parrots Suites

Village Du Percheur / Eden Holidays Villas / Sunset Beach Hotel

Le Domain de la Reserve

Cote D'Or Chalet

Iles des Palmes Eco Resort

L`Hirondelle