fredag, desember 15, 2017
P7090191
amboseli tortilis
IMG 0236
Horizontal 0021
Horizontal 0027
Horizontal 0057

Sirimoni

Sirimoni Track 6 dager/ 5 netter

Av de tre rutene er denne den vakreste, men også den lengste til Point Lenana. Den er den tørreste av de tre hovedrutene.

Sirimon ruten starter fra nordvest i Mt. Kenya. Stien deler seg på lyngmarkene, med den mest brukte stien opp Mackinder Valley (fra hvor du kan bestige Point Lenana) og den mer stille ruten traversering inn i Liki North Valley. Stiene møtes igjen ved Shipton's Cave, rett under Shipton's Camp.

Eksempel på opplegg:
Dag 1

En tidlig avreise fra Nairobi med lunsj stopp på turen opp til National Park Gates på Sirimoni Trail. Deretter er det en  3-4 timers fottur oppover til Judmaier Camp (3 350m)


Dag 2
Dagen består av en 5-6 timers fottur opp til Mackinder's Valley til Shipton's Caves (4 150m). 

   


Dag 3
Akklimatiseringsdag. Alternativ fottur til Kami Hut (4 425m) og Hausberg Col (4 591m)


Dag 4
En tidlig start opp til North Ridge for å nå Lenana (4 985m). Nedstigning til Teleki Valley på den andre siden av toppen og til Mackinder's Camp for en god natts søvn. 

 


Dag 5
Nedstigning til Met Station og transport til Naro Moru River fro middag og overnatting.  


Dag 6
Transfer til Nairobi på morgenen.

Ta kontakt for detaljert beskrivelse og kostnader ut fra deres tidspunkt og antall deltakere.

Opplegget kan lett kombineres med safarier og/eller med badealternativ. Ta kontakt på 66 80 83 80 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon! 
Skulle du være i nærheten av vårt kontor, kom en tur innom. Vi byr på en kopp kaffe og en informativ prat rundt dine muligheter for Afrikaopplevelser - helt uforpliktende!