fredag, desember 15, 2017
P7090191
amboseli tortilis
IMG 0236
Horizontal 0021
Horizontal 0027
Horizontal 0057

Fra Savanne til Kyst

Hva med sol, varme og opplevelsesrike dager på safari? 

En mulighet for deg som ønsker å nyte safarien i ro og mak, men unike muligheter og lokale opplevelser!  

4-5 netter safari i Masai Mara på en eksklusiv Camp som kan kombineres med dager ved kysten på et Beach Resort & Spa - hvite strender, vaiende palmer, god mat og drikke... og varme.

Kort reiseprogram: 

Dag 1 Avreise fra Norge på ettermiddagen med nattfly til Nairobi. Flere alternative flyruter er tilgjengelig. Det vil være et fly skifte underveis. Måltider på flyet underveis.  


Dag 2 Det er ankomst Nairobi tidlig morgen. Her er det nødvendige formaliteter med visum og pass før dere får en hyggelig velkomst av Kenor Safaris ansatt. Han sørger for en behagelig transfer til den lokale flyplass - Wilson Airport - for fly videre til det eventyrlige Masai Mara. En bedre lunsj og ettermiddags game drive ved ankomst. Full pensjon.


Dag 3-5  Dagene brukes til forskjellige aktiviteter ved lodgen og i Masai Mara området. 
Vi kan nevne blant annet:

 • Fotosafari i åpne safaribiler på morgen og ettermiddag
 • Nattsafari i åpne safaribiler med lyskastere for å oppdage "nattdyrene" som man sjelden ser på dagtid
 • Fottur med væpnet ranger eller masai. Her er det flere muligheter ut fra hva man ønsker å oppleve og se.
 • Besøk Masai Boma for å bli kjent med deres kultur og oppleve forskjellige masai danser
 • Bush middag på kvelden
 • Bush eller Hippo Pool frokost etter retur fra morgenens fotosafari
 • Ballongsafari med champagnefrokost
 • Sundowner på et høydepunkt idet solen stiger ned over savannen
 • Lunsj under et Akasietre på savannen med savannedyrene ruslende rundt

 Mellom aktivitetene slapper man av, nyter deilige måltider, bruker svømmebassenget og omgivelser. Oppholdet her er basert på full pensjon eller "all inclusive". 

                                              

  


Dag 6 Siste aktivitet på morgenen og frokost. Deretter  er det transfer til flystripen for fly tilbake til Nairobi. Ved ankomst Nairobi blir man tatt imot av Kenor Safaris guide/sjåfør som sørger transport til et utsøkt lunsjsted. Her er det en bedre lunsj og litt ro før videre transfer slik at dere kommer dere til neste destinasjon.


Stranddel:

Denne safarien kan kombineres med dager ved stranden både i Kenya, Zanzibar, Seychellene eller Mauritius. Valget av stranddel vil avgjøre eventuelle behov for en natts overnatting i Nairobi før videre ferd neste dag.

Mombasa:
Dere kan fly fra Masai Mara direkte til Ukunda Airport sør for Mombasa og benytte dere av et av de mange hoteller vi kan tilby der.
Dersom dere ønsker et hotell nord for Mombasa eller lenger nord på kysten vil det være fly på ettermiddagen til aktuell flyplass. Her er det transfer til deres valgte hotell.
Oppholdet ved hotell langs kysten av Kenya er basert på alternativer fra halv pensjon til "all inclusive".

Zanzibar:
Ved stranddager her er det fly til Zanzibar samme ettermiddag som dere kommer tilbake fra safarien. Flyturen tar ca. 1,5 time og dere ankommer hotellet på kvelden, tidsnok for middag. Oppholdene her er basert på BB, halv pensjon, full pensjon eller"all inclusive" ut fra hva valgt hotell kan tilby.

Seychellene - Mauritius:
Ved dager på Seychellene eller Mauritius vil det være behov for en overnatting i Nairobi. Dere vil etter retur fra safarien ha hele ettermiddagen til mulige aktiviteter i Nairobi. Dere vil ha tilgang til bil med sjåfør/guide som vil bistå dere ut fra deres ønsker. På kvelden vil dere bli kjørt til en av Nairobis beste restauranter for en bedre middag med drikke. Transfer tilbake til hotellet for overnatting. Etter frokost neste dag blir dere kjørt til flyplassen for fly til Seychellene - Mauritius. Her er det ved ankomst transfer til deres valgte hotell/leilighet.

Dag 7 ...... Nyt dagene med sol og varme i vakre omgivelser. 

                                             

                                     


Siste dag  Benytt anledningen til å ta et siste morgenbad og nyte roen og utsikten fra frokostbordet før hjemreisen. Etter utsjekking kan bagasjen kan settes i resepsjonen inntil transfer tilbake til flyplassen for natt fly tilbake til Norge. Måltider på flyet. 

Ankomst Norge neste morgen.  


Inkludert i opplegget: 

 • Fly Norge til destinasjonene t/retur
 • Alle innenlandsfly
 • 4 (eller ønsket antall) netter i Masai Mara (på 5* Camp/lodge) - inklusiv aktiviteter som ønskes. 
 • Alle parkavgifter
 • Visumkostnader til Kenya
 • Alle nødvendig transport til/ fra flyplass og hotell
 • Lunsj i Nairobi, samt middag for de aktuelle stranddestinasjoner
 • Stranddel ut fra ønsket sted og antall dagerTa kontakt på 66 80 83 80 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon! 
Skulle du være i nærheten av vårt kontor, kom en tur innom. Vi byr på en kopp kaffe og en informativ prat rundt dine muligheter for Afrikaopplevelser - helt uforpliktende!