fredag, desember 15, 2017
P7090191
amboseli tortilis
IMG 0236
Horizontal 0021
Horizontal 0027
Horizontal 0057

Høst-/Vinterferie Familiesafari og bading

Dette er en slik safari du har drømt om!

Opplegget gir dere muligheter til å oppleve forskjellige faunaer i nasjonalparker med sine særegenheter.

5 dager i Masai Mara, hvor du bor i luksuriøs camp i helt unikt område av Masai Mara. Med Masai Mara vil man kunne få med seg savanne faunaen, som i perioder er fylt opp av dyr i vandring. Nyt utsikten og soloppgangen. Nyt stillheten og nærheten til naturen. Etter en safaritur, er noen dager ved Det Indiske Hav fristende, hvor dere har mange aktivitetsmuligheter, fra dagsturopplegg, snorking/ dykking, dyphavsfiske og andre aktiviteter.


Dag 1    Norge – Nairobi
Avreise fra Norge til Nairobi med nattfly. Måltider på flyet.


Dag 2   Masai Mara
Ankomst Nairobi på morgenen. Etter å ha passert pass-, visum- og bagasjekontrollen blir dere tatt imot i ankomsthallen av Kenor Safaris ansatte i Nairobi.  Deretter starter dere på turen til Masai Mara. Turen går via Rift Valley og veiene er gode. Det blir et lite stopp ved Narok, som er masaienes ”hovedstad” i dette området. Deretter går turen på relativt røffe veier inn til parkens inngang, Sekenani Gate. Etter et kort stopp kjører dere videre til lodgen. Ved ankomst lodgen venter det en velkomstdrikk, våte servietter for å tørke av seg noe støv, før man sjekker inn. Dere får også en orientering om lodgen og de praktiske momenter under oppholdet her. Deretter er det en god og velfortjent lunsj, før man slapper av fram til ca. kl. 16.00, hvorpå man har sin første fotosafari i Masai Mara. Det er retur tilbake til lodgen ved solnedgang for middag og overnatting. Overnatting på camp eller lodge. Her kan man slappe av på egen terrassen eller i loungen med en god bok og noe godt i glasset og høre på bushens lyder. Full pensjon.

  


Dag 3-5      Masai Mara
Dagene tilbringes i parken med fotosafari enten formiddags- og ettermiddags safari, eller heldagssafari. Ved heldags fotosafari så bringes lunsjen med i bokser og inntas underveis. En av dagene vil dere også besøke en Masai Boma, hvor dere vil få et lite innblikk i masaienes kultur og levemåte. Måltider og overnatting på Ashnil Tented camp /Elengate Tented Camp. Full pensjon.
Masai Mara er den mest berømte delen av Kenya, grunnet sitt unike dyreliv innenfor nasjonalparkens område. Parken er blant annet kjent for de store dyrevandringene som skjer hvert år fra juni til september/ oktober, når millioner av sebra og gnu kommer opp fra de store slettene i Serengeti til elevene og vannmulighetene i Masai Mara. Som navnet tilsier er man nå midt i Masaienes originale tilholds område, og det vil bli muligheter til å stifte nærmere bekjentskap med dem i løpet av oppholdet i Mara. Om kveldene er det ofte underholdning i fellesområdet på lodgen, alt fra afrikansk danse- og akrobatikkshow til kulturinnslag og informasjon.
Ikke gå glipp av: Luftballongsafari, hvor dere får sett Masai Mara i sin prakt ovenfra. En slik safari gjøres tidlig på morgenen før frokost og avsluttes med nydelig champagne frokost før man fortsetter med fotosafari.

  


Dag 6   Masai Mara – Nairobi –Mombasa  
Etter en god frokost returnerer dere tilbake til Nairobi, forhåpentligvis mettet av opplevelse. Fremme i Nairobi blir det lunsj på Karen Coffee Garden. Deretter er det transport til flyplassen for fly til Mombasa,
og videre til ditt valgte strandhotell ved Mombasa. Opphold basert på halv pensjon.


Dag 7 – 9  Beach - Sol og Bading  
Dagene tilbringes etter eget ønske ved hotellet med egne aktiviteter som soling, bading, snorkling, dykking, eller andre vannaktiviteter. Det finnes muligheter for diverse sightseeinger og andre aktiviteter. Dette kan avklares etter hvert. Opphold basert på halv pensjon.
Ikke gå glipp av- Romantisk middag på Ali Barbours Cave restauranten som ligger i en vakker korallgrotte. Fine wining & dining. En opplevelse man sjelden vil glemme (transfer til/fra restaurant er arrangert av Ali Barbour og er gratis).

  


Dag 9   Mombasa - Nairobi - Oslo
Etter frokost er det utsjekk av rommene. Bagasjen kan plasseres på bagasjerom, mens dere nyter den siste dagen på stranden. Transport til Mombasa flyplass for fly til Nairobi. Ved ankomst Nairobi sjekker dere inn på nytt på fly til Norge. Måltider på flyet.


Dag 10
Ankomst Oslo på formiddagen.


NB! Muligheter for å legge inn et par netter ved Lake Naivasha, som vil inkludere båttur på innsjøen, fottur på Cresent Island, 1 dag i Hellsgate med sykkelsafari blant dyrene og aktiviteter i området (spesielt attraktivt for barn i alle aldre).

Ta kontakt på 66 80 83 80 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon! Opplegget kan tilpasses ditt behov!
Skulle du være i nærheten av vårt kontor, kom en tur innom. Vi byr på en kopp kaffe og en informativ prat rundt dine muligheter for Afrikaopplevelser - helt uforpliktende!