fredag, desember 15, 2017
P7090191
amboseli tortilis
IMG 0236
Horizontal 0021
Horizontal 0027
Horizontal 0057

Påskesafari og strand 2018

Opplevelser, varme og avslapping

Bruk påsken 2018 til nye opplevelser og gleder sammen med andre.

Avreise 22. mars  - Tilbake i Norge 2. april

Denne safarien er tilpasset for påskeopplevelser og gir deg 2 av de flotteste områder i Kenya; Masai Mara  savanneområder ved Serengeti og Amboseli ved foten av Mt. Kilimanjaro. Masai Mara som er kåret til den beste nasjonalpark i Afrika har en unik variasjon og mengde av dyr- som skulle gi deg de beste forutsetninger for å kunne se «The Big Five». Sammen med dager ved foten av Mt. Kilimanjaro i Amboseli nasjonalpark, skulle det meste være opplevde, med Kilimanjaro som kulisser for de mange flotte bilder man tar.
Med da noen dager ved Mombasa, sol og varme, kritthvite strender og blått hav – skal både brunfargen, krefter og inntrykkene være på plass før man igjen drar hjem til Norge.


Dag 1.   Avreise – Velkommen til Kenya
Avreise Oslo med natt fly til Nairobi. Måltider på flyet.


Dag 2.   Masai Mara - The Big Five
Ankomst Nairobi på morgenen. Her er det mottakelse av Kenor Safaris som vil orientere dere litt om den forestående safarien. Deretter er det avreise til Masai Mara. Vi kjører via Rift Vally og vestover ut på savannelandet mot Masai Mara. Det blir fotosafari på veien inn til campen vår som ligger flott til ved Mara River. Her er det innsjekk og lunsj før noen timer til avslapping. Seint på ettermiddagen drar vi ut på en fotosafari i nasjonalparken for å få tatt noen vakre og flotte bilder av det unike dyrelivet denne parken har. Retur tilbake til campen ved solnedgang for middag og leirbål. Oppholdet er basert på full pensjon.

  


Dag 3 - 4.  Masai Mara - The Big Five
Dagene brukes til fotosafari. Det legges opp til enten en tidlig morgensafari før frokost sammen med en ettermiddags safari, eller en heldagssafari med medbrakte lunsjpakker etter en god frokost. Ellers blir alle måltider servert ved campen. En av dagene blir det "Hippo pool frokost" og en "Sundowner". Oppholdet er basert på full pensjon.


Dag 5.   Nairobi – Karen Coffee Garden
Etter frokost sier vi farvel til det hyggelige personalet ved campen og setter kursen tilbake til Nairobi. Vi gjør de nødvendige stopp underveis for både fotografering og andre behov. Ved ankomst Nairobi er det lunsj ved Karen Coffee Garden, som ligger rett ved Karen Blixen Museum. Transport til hotellet for innsjekk og avslapping. Ettermiddagen til ro og mak, eventuelt besøk ved Karen Blixen Museum, shopping eller annen egen aktivitet. Oppholdet ved hotellet er basert på BB.
For den som ønsker flere dager på strand  i stedet for safari kan velge å fly direkte til Mombasa denne ettermiddagen.


Dag 6.    Amboseli – Foten av Mt. Kilimanjaro
Rett etter frokost setter vi kursen sørover til Amboseli National Park. Turen inn til parken tar ca. 3. timer og vi har fotosafari på vei inn til lodgen som ligger vakkert til med utsikt mot Mt. Kilimanjaro. Innsjekk her og lunsj for litt ro ved bassenget. På ettermiddagen blir det nok en fotosafari i Amboseli for å få sett på de store elefantflokker og løver, samt alle de andre variasjoner av dyr man finner her ved foten av Mt. Kilimanjaro. Oppholdet er basert på full pensjon.

  


Dag 7.   Amboseli – Foten av Mt. Kilimanjaro
Vi bruker dagen til to fotosafarier, mens resten av tiden er til avslapping og fototaking av livet ved lodgen. På ettermiddags safarien tar vi en "Sundowner" på "Høyden" med flott utsikt over den fargerike solnedgangen. Retur tilbake til lodgen for middag og overnatting.


Dag 8.  Det Indiske Hav – palmer, sandstrand, sol og varme
Da er dagen kommet for å oppleve de vakre strendene ved det Indiske Hav. Vi ankommer hotellet ved lunsjtider og sjekker inn før vi skifter til noe mer bekvemt før vi benytter resten av dagen til egen aktivitet. Oppholdet er basert på halv pensjon (frokost og middag).


Dag 9 - 10. Det Indiske Hav – palmer, sandstrand, sol og varme
Avslapping og egne aktiviteter ved hotellet og i området. dersom ønskelig kan man ta seg en tur inn til Mombasa og besøke blant annet Fort Jesus. Mange aktivitetsmuligheter i området, fra vannaktiviteter, quad biking, scooter leie, tennis, golf etc.

  

   


Dag 11.  Hjemreise
Etter frokost sjekker vi ut av hotellet. Vi bruker noen timer til avslapping for transport til flyplassen. Fly til Nairobi. Innsjekk og fly med nattfly tilbake til Norge. Måltider på flyet. 


Dag 12  Ankomst
Ankomst Norge på formiddagen. Måltider på flyet.

Inkludert:

 • Fly Oslo – Nairobi/Mombasa – Nairobi – Oslo inkl. avgifter
 • All transport til og fra flyplass/hoteller med autoriserte transport biler
 • Alle parkavgifter til nasjonale ressursområder
 • 12 dagers safari - 3 netter Masai Mara - full pensjon, 1 natt hotell i Nairobi - BB, 2 netter Amboseli - full pensjon, 3 netter Diani Beach - halv pensjon
 • Lunsj Karen Coffee Garden
 • Hippo Pool Frokost
 • Sundowner
 • Privat safari i egen 4x4 Toyota Landcruiser med vår egen sjåfør/guide
 • Vann på safari
 • Vindusplass i safaribil
 • Alle parkavgifter 

Ta kontakt på 66 80 83 80 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon! 
Skulle du være i nærheten av vårt kontor, kom en tur innom. Vi byr på en kopp kaffe og en informativ prat rundt dine muligheter for Afrikaopplevelser - helt uforpliktende!