fredag, desember 15, 2017
Mumbo Island - Kayak Africa (11)
Mkulumadzi Lodge (6)
Mainja - Premium House (1)
6
1
KayaMawa deck lounge (9)

Sol og strand på Malawi

Et annerledes strandferie på Afrikas kanskje mest skjulte perler- Malawi.  

Få nye opplevelser i tillegg til sol og bading. Rangert blant de ti beste "mest romantiske stedene i verden" av Condé Nast, er Kaya Mawa en idyllisk gjemmested på sørspissen av Likoma Island. 

 «Boho feel» med et snev av rustikk romantikk. Unike øko- bungalows med stråtak, egen basseng, krystallklart innsjøen og spektakulære solnedganger.

Fra terrassen kan man ta inn den storslåtte innsjøen og landskapet rundt, på kvelden kan man se solen gå ned og få en av de mest fantastiske opplevelsene på Malawi.

Den brede stranden er trygg og det er nok av kajakker, paddle-boards, vannski, og instruktører på den nærliggende PADI dykkesenter, hvor alle fra 8 år og oppover være med på dykking. Barn kan også besøke den lokale barneskolen og delta på en fotballkamp de aldri vil glemme eller være med på terrengsykling.

Kaya Mawa er drevet av et ungt par med små barn så dette stedet passer like bra for familier som bryllupsreisende.

  

Innkvartering er i luksuriøse bungalows med stor vekt på hver minste detaljer. Ansatte er svært vennlige og imøtekommende, og gjør alt at du skal føle deg hjemme.

Lodgen er bygget på og rundt en fjellknaus som stikker ut i sjøen med to strender og den flotte utsikten over den azurblått ferskvann. Bare 26 gjester om gangen, og hver av hyttene har sin individuelle og unik stil- veldig naturlig.  Fem av rommene har to soverom som er ideelle for familier. Kaya Mawa har er et veldig barnevennlig sted og derfor er et ideelt reisemål for hele familien. 

Ndomo House ligger på en privat strand litt unna hotellet. Dette er en fireroms privat hus utstyrt med egen kokk, butler, barnepike og hurtigbåt. Huset har en nydelig privat basseng. Dette er den perfekte valg for en familie eller en gruppe som reiser sammen og ønsker god plass

Kombiner din opphold her med noen dager safari i Zambia eller Malawi. 

Ta kontakt for skreddersydd opplegg og mer informasjon! 

Malawi er året rundt destinasjon med temperatur mellom 20-30 grader. Norsk borgere har visumplikt. Visum koster USD 75 og vi anbefaler å søke det før avreise.