fredag, desember 15, 2017
Mumbo Island - Kayak Africa (11)
Mkulumadzi Lodge (6)
Mainja - Premium House (1)
6
1
KayaMawa deck lounge (9)

Malawi Safari og Strand

 

 En kombinasjonsreise i Malawi

for deg som ønsker en avslappende ferie i vakre omgivelser i et område uten de store masser av turister.

Opplev følelsen av å være "pioner" gir spesielle opplevelser - som bare er dine.

Dag 1 
Avreise fra Oslo til Nairobi med ankomst neste morgen.


Dag 2 
Fly videre til Lilongwe. Ved ankomst blir det hyggelig velkomst før avreise til Nkhotakota Wildlife Reserve. Dette er en fin biltur og dere får oppleve en del av lokallivet, samt vakker natur. Ankomst lodgen etter ca. 4 timer og i tid for en god lunsj. Ettermiddagsaktivitet. Full pensjon på Lodge. 

  


Dag 3-5 
Dagene tilbringes med safari både med bil og til fots, kanoturer, fisketurer og båtturer. Lodgen ligger vakkert til ved eleven og alle rom har utsikt mot elven. Med kun 4 bungalows er det plass til totalt 10 gjester noe som skaper intimt og hyggelig stemning blant gjester og ansatte.
Lodgen kombinerer det beste av lokal malawiske kulturen og lodgen er bygget fra samme røde jorden, stein og tre hvorpå lodgen står nå. 
Hvert romslige rom har panoramautsikt over elven og skogen, og tilbyr et kjølig og luftig oase i varmen. Alle rommene har overdådige, super-king size dobbeltseng eller enkeltsenger, som også kan settes sammen sømløst til en king size dobbeltseng. Spektakulære terrasse/tre dekk skaper en rolig og privat plass å slappe av og se på elva og dyreliv som går forbi.


Dag 6
I dag er det avreise tilbake til Lilongwe, enten med fly ( kun 30min) eller kjøre. Her går du om bord lokalfly til Likoma Island. Dette er en vakker 50min. flytur. Kl 12 sitter du allerede på stranden og nyter en nydelig lunsj med noe godt i glasset. 

  


Dag 7-10 
Dagene nytes på dette barfot luksus paradis med sol, varme, kitesurfing, bading og avslapping. All Inclusive på Lodgen som er bygget på og rundt en fjellknaus som stikker ut i sjøen med to strender og den flotte utsikten over den azurblått ferskvann. Bare 26 gjester om gangen, og hver av hyttene har sin individuelle og unik stil- veldig naturlig. Fem av rommene har to soverom som er ideelle for familier. Lodgen har er et veldig barnevennlig sted og derfor er et ideelt reisemål for hele familien. 
Ndomo House ligger på en privat strand litt unna hotellet. Dette er en fireroms privat hus utstyrt med egen kokk, butler, barnepike og hurtigbåt. Huset har en nydelig privat basseng. Dette er den perfekte valg for en familie eller en gruppe som reiser sammen og ønsker god plass
Lake Malawi er kjent for noe av den beste ferskvanns snorkling og dykking muligheter i verden. Det tilbys mange andre vannaktiviteter, samt flere flotte utflukter å være med på under din opphold.
PADI dykkerskolen vil lære nybegynnere eller ta med erfarne dykkere til den vidunderlige undervannsverden. Lake Malawi har et enormt mangfold av ferskvannsfisk, og farvannene rundt lodgen er kjent for å tilby den aller beste dykking i hele innsjøen.
Lodgen er drevet av et ungt par med små barn, så dette stedet passer like bra for familier som bryllupsreisende. 


Dag 11 
I dag fly du tilbake til Lilongwe og videre til Norge via Nairobi / eventuelt videre til Sør-Afrika. 

Ta kontakt for mer informasjon og tilbud!