fredag, desember 15, 2017
201111 rivercamp 8736
SerraCafema 2012-01-153
264
Horizontal 0031

Utforsk Kaokoland

Vilt, vakkert og utenfor allfarveier 

Eksklusiv 5 netter opplegg i den nordlige Namibia . Virkelig unik måte å se denne spektakulære delen av Namibia. Turen kan gjennomføres alene eller gjerne i kombinasjon med andre opplegg. 
Unik tilbud med det meste inkludert! 

Les mer …

Safari i Namibia: ørken og sol

14 dager fra ørken til savanne

Et opplegg som gir en opplevelse av det Namibia kan tilby. Fra ørken og aktiviteter knyttet til sjø og ørken, med kulturopplevelser fra den gamlekolonitiden fram til safari med dyr- og naturopplevelser for livet. Opplegget som beskrevet er et eksempel og man kan selvsagt tilpasse dette ut fra dine behov for antall dager her og der.

Les mer …

Sossusvlei Link Safari

 

3 dagers Camping Safari

Denne korte safarien vil gi deg en rask opplevelse av Namib-Naukluft nasjonalpark og de store sand dynene ved Sossusvlei. Naukluft er det største verneområde i Afrika og det fjerde største i verden. Overnatting skjer i telt, hvor du selv deltar litt rigging av telt campen - en opplevelse av nærhet til naturen.
Opplegget har avreise på tirsdager.

Les mer …

Pure Namibia Safari

15 dager Pure Namibia Safari

Utforsk Namibia på vår Pure Namibia safari. Denne 15 dagers camping eller fullt innkvartert safari er en av våre mest populære afrikanske eventyr. Reisen inkluderer Namibia høydepunktene i Etosha nasjonalpark, Fish River Canyon, De Waterberg Park og mer.

Les mer …