lørdag, desember 16, 2017
00 Bistro Sixteen82 Tapas
00 Steenberg Vineyards 28 09 15 005
MH suite bedroom 01
Horizontal 0094

Det Beste av Sør Afrika

Opplevelse av dyr, natur, vin og by.

Denne 12 dagers "reisen" vil gi deg en opplevelsesrik variasjon i hva Sør Afrika kan tilby sine gjester - i tillegg til gjestfrihet.

Opplegget kan også gjennomføres som skreddersydd opplegg for familie og venner.

Kort dagsprogram:


Dag 1:
Avreise fra Johannesburg til Hazyview via Dullstroom. Naturopplevelser og stopp underveis. Overnatting på hotell i Hazyview.


Dag 2:
Vi drar via Panorama Route med God's Window, Bourke's Luck Potholes til Mnpumalanga området. Et stopp i Blyde River Canyon for å nyte områdets spesielle geologiske utforming. Overnatting på lodge rett ved Kruger nasjonal park.

  


Dag 3:
Dagen i dag brukes i sin helhet til fotosafari i selve Kruger nasjonalpark. Dagen avsluttes med en typisk sørafrikansk boma braai. Overnatting på lodge.


Dag 4:
Full dags fotosafari for å få sett The Big Five, før vi tar kveld i det solen går ned. Overnatting på lodge.

  


Dag 5:
Transfer til Johannesburg og fly til Port Elisabeth. Overnatting på hotell i Port Elisabeth.


Dag 6:
Reise fra Port Elisabeth gjennom et vakkert landskap til Tsitsikama National Park, vi tar en liten "hiking" økt. Videre inn i den berømte "Garden Route" ved Plettenberg Bay og Knysna. Båttur i Knysna før vi sjekker inn på hotellet i Knysna.


Dag 7:
Dagen i dag brukes til et besøk ved Oudtshoorn, for å se litt på området som er Sør Afrikas struts område. Besøk ved Cango Caves før retur tilbake til Knysna for overnatting.

  


Dag 8:
Retur mot Cape Town via Garden Route. Passerer Swellendam, Sør Afrika tredje eldste by. Ettermiddags tur i Cape Town før innsjekk og overnatting.


Dag 9:
Først på dagen tar vi en tur innom Township for å se hvordan de lokale bor. deretter til Stellenbosh for både lunsj og vinsmaking. Retur til Cape Town på ettermiddagen.


Dag 10:
Dagen til egen fritid og aktivitet og utforskning av Cape Town.

  


Dag 11:
Dagen til Cape Peninsula tur, hvor vi besøker de kjente steder og selve Cape of the Good Hope. Farvel middag på kvelden i Cape Town.


Dag 12:
Dersom det er tid før flyavgang, kan et besøk på Robben Island være aktuelt( tar om lag 3,5 timer). Transfer til Cape Town International Airport.

For full detaljert beskrivelse og priser, send en e-post til info@kenor-safaris-com eller kontakt oss på telefon 66 80 83 80