fredag, desember 15, 2017
SignatureDeck4 web
Chilojo Cliffs 1
Ruckomechi 2014-05-177
Ruckomechi 2014-05-100

Safari & Sands

7 dagers kombinasjon av to uberørte områder i det Sørlige Afrika

Opplev Hwange nasjonalpark i Zimbabwe og den uberørte kysten av Maputaland i Sør-Afrika. 

Reiseopplegget kan kombineres Rovos Rail og Cape Town, så vel som muligheter for utvidelse av antall dager på den enkelte destinasjon.

Dag 1 Oslo- Johannesburg
Avreise fra Norge kl. 06:30 til Johannesburg, via Amsterdam med KLM til  South African. Ved ankomst Johannesburg Tambo internasjonal flyplassen kl. 21.15  blir dere møtt av vår representant og transportert til hotellet for overnatting. 


Dag 2    Johannesburg - Victoria falls - Hwange Nasjonal park
Ved ankomst Victoria Falls er det transport til Hwange, ca. 3 timer.  Velg mellom en game drive i Hwange National Park eller i Elephant Eye- privat konsesjon. Alternativt kan du bli med på et besøk til en tradisjonell gård, hvor lokalbefolkningen vil ta imot deg og dele informasjon om deres livsstil. Overnatting på Lodge med full pensjon.
Campen har kun 8 "tented suite chalets" med king / enkeltsenger og  kan ta maksimalt 16 personer. Autentiske og afrikansk stil chalets er romslige, private, og designet for å tilby den beste utsikten med maksimal komfort.  Her har man sin egen guide som eskorterer deg hver kveld fra felles områder til rommet ditt.  

  


Dag 3 - 4 Hwange nasjonalpark 
Dagene brukes med safari i Hwange nasjonalpark og avslapping på lodgen.  Hwange har en av de tetteste konsentrasjonene av dyr i Afrika og største antall av pattedyr i verden. Her unngår dere mange turister og safaribiler og nyter safari uforstyrret. Full pensjon. 


Dag 5 Hwange - Victoria Falls - Durban - Maputaland kysten 
Etter siste morgen aktivitet er det avreise til Victoria Falls, ca. 2 timer. Ved ankomst Victoria Falls videre dere til flyplassen og fly til Johannesburg og videre til Durban. 
Ved ankomst i Durban, vil dere  bli transportert til Maputaland, ca. 5 timer og derfra til lodgen, en kort times kjøretur. Ved ankomst Thonga Beach Lodge er det innsjekk og resten av kvelden til avslapping med bølgesvulp og utrolig vakkert utsikt over havet.

  


Dag 6 - 7 Thonga Beach Lodge
Dagen tilbringes ved Thonga Beach Lodge med egen aktivitet og avslapping. 
Aktiviteter inkluderer kajakk på Lake Sibayi, sundowners ved innsjøen, snorkling, kulturelle turer og skogsturer mm. Mabibi er et vakkert og gjemt perle ved Maputaland kysten med rolige badebukter og snorkling steder, kystnære skoger, gressletter, bush, glitrende innsjøer og utsøkte sandstrender. Full pensjon. 

   


Dag 8 Hjemreise 
I dag er det transport til flyplassen i Durban og videre til Johannesburg. Her er det flybytte og videre med nattfly til Norge. Alternativ kan Johannesburg og Soweto tur legges inn her, istedenfor ventetiden på flyplassen. 
¤Unn deg litt ekstra og avslutt turen med 3 dager ombord på verdens mest eksklusive tog- Rovos Rail som tar deg tilbake i verden av gammeldags glamour og eleganse- fra Durban til Pretoria. En flott avslutningsramme på en safaritur som både gir ro, ettertanke og mange nye impulser- ANBEFALES! 


 Opplegg inkluderer:

 • Fly Oslo-Johannesburg 
 • Fly Johannesburg- Victoria Falls tur/retur
 • Johannesburg-Durban tur/tur/retur 
 • Flyavgifter
 • 3 netter Hwange med fullpensjon og drikke(vin, øl, brus) opp til 2 aktiviteter per dag, klesvask
 • 3 netter Thonga Beach Lodge, Forest view rom eller Ocean view rom, med full pensjon
 • Nødvendig transport til og fra flyplass
 • Engelsktalende guide/sjåfør som beskrevet

Ikke inkludert:

 • Visumkostnader
 • Malariamedisin og eventuelle vaksiner 
 • Tips til guider, sjåfører
 • Måltider og drikke som ikke nevnt over 
 • Victoria Falls  tur 
 • Rovos Tog 

Opplegget kan gjennomføres gjennom hele året og kombineres med Sør-Afrika med Cape Town, vindistrikter og / eller stranddel som Mauritius, Mosambik, Seychellene og kysten av Sør-Afrika.

Ta kontakt for detaljert informasjon og tilbud via telefon 66 80 83 80 eller pr. e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Dersom du skulle være i nærheten av vårt kontor - kom innom på en kopp kaffe og en prat om muligheter for unike Afrika opplevelser for deg.