Maldivene

Cocoon Maldives

Cocoon Maldivene er bare en kort 30-minutters flytransport fra Ibrahim Nasir International Airport, og er en realisering av en drøm om å skape et unikt designhotell som blander luksus, design estetikk og gjestfrihet på en eksepsjonelt vakker tropisk øy.

Read more ...

Fun Island Resort

Fun Island Resort ligger i de sørlige Male-atollene, en 45-minutters hurtigbåt tur fra Malé internasjonale lufthavn. Resortet tilbyr innkvartering i romslige rom utstyrt med klimaanlegg, vifter, IDD-telefoner, minibarer og kaffemaskiner.

Read more ...

Olhuveli Beach Resort

Plassert blant frodig tropisk vegetasjon og skyggelagt av grasiøse palmer. Omkranset av strøk av pulveraktig sandstrand og en stor krystallklart lagune - en virkelig fantastisk øy med mange bortgjemte sandbanker.

Read more ...

Shangri La's Villingli Resort

Vi tilbyr elegansen og sjarmen i en hjemmekoselig atmosfære. Innkvartering er i 49 en-suite individuelt innredede rom innredet med antikke mesterverk som ekko av den afrikanske koloniale sjarmen.

Read more ...

Kanuhura Hotel Maldives

Med turkise laguner og hvite sandstrender, inspirerer Maldivene visjoner av den ultimate castaway. Kanuhura Hotel Maldives har romslige gjesterom, som spenner fra strandvillaer med egen strand til dramatisk over vannvillaer med private solterrasser og direkte tilgang til det varme Indiske Hav.

Read more ...

Paradise Island Resort

Paradise Island Resort & Spa ligger midt i det indiske hav, med lyse hvite strender, en lagune oversvømt i dype blues og akvamariner og elegante kokosnøtt palmer vaier i brisen.

Read more ...

Dusit Thani Maldives

Dusit Thani Maldivene blander thailandsk gjestfrihet med den enestående luksusinnstillingen på Maldivene. Dette luksuriøse feriestedet på Mudhdhoo-øya i Baa-atollen er omgitt av hvite sandstrender, et imponerende 360 ​​graders levende rev og en turkis lagune.

Read more ...

Sun Island Resort & Spa

Sun Island Resort & Spa ligger på Nalaguraidhoo Island i Sør Ari-atollen, 107 kilometer sør for Malé internasjonale lufthavn. Det er det største feriestedet i Maldivene og med størrelsen kommer det enestående rekke fasiliteter sammen med svært høy verdi for kostnader. Unnslippe til en eksotisk verden med fantastisk mulighet, hvor eventyr og avslapning er like innenfor rekkevidde.

Read more ...

Royal Island Resort & Spa

Opplev den veldig autentiske Maldivian gjestfriheten i dette eksotiske øyparadiset, som ligger i en krystallklart lagune omgitt av en korallhage i hjertet av Ba. Atoll, et UNESCO-biosfærereservat.

Read more ...

Sheraton Full Moon Resort

Hotellet ligger på en privat øy, bare en 15 minutters båttur unna Malé flyplass. Sheraton Full Moon Resort & Spa ønsker deg velkommen til en verden av gyllent solskinn, god mat, vannsport og underholdning, toppet med varm Maldivian gjestfrihet.

Read more ...

Centara Ras Fushi Resort

Det nye Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldivene ligger på en uberørt øy, litt over 15 minutter fra Malé internasjonale flyplass med speedbåt. Resortet garanterer en rolig ferieopplevelse med villaer som ligger ved havet eller ligger over den praktfulle lagunen.

Read more ...