Mauritius

20 Degrees Sud

Skjult fra utsikten bak en imponerende inngangsdør i eik og skjult i en gammel kokosnøtt skog som ligger ved vannkanten - her ligger en av Mauritius best bevarte hemmeligheter.

Read more ...

Anelia Resort & Spa

Anelia Resort & Spa er et nybygd 4-stjerners resort med 150 rom og et pust av frisk luft på vestkysten. Anelia illustrerer den fredelige harmonisering av sitt flerkulturelle og mangfoldige samfunn og tar deg med på en oppdagelsesreise og moro.

Read more ...

Maradiva Villas Resort

Hotellet ligger på den vestlige kysten av Mauritius ved en fantastisk uberørt strand. Maradiva er et romantisk gjemmested med utsikt over den blå Tamarin Bay som er kjent for sine strålende solnedganger.

Read more ...

Canonnier Beachcomber

Canonnier er en av de mest populære feriestedene i Mauritius. Le Canonnier ligger på en skjermet halvøy på nordspissen av Mauritius, og har en fantastisk utsikt over de nærliggende holmer.

Read more ...

Recif Attitude

Récif Attitude hotellet er Zen inspirert, vennlig og menneskelig i størrelse. Ledelsen gjør et poeng av å ønske velkommen hver gjest ved ankomst.

Read more ...

Zilwa Attitude

Beliggende på nordkysten av Mauritius, i Kalodyne, nær fiskerlandsbyen Grand Gaube, er Zilwa Attitude annerledes og unik med sin 100% Mauritian konsept.

Read more ...

Lakaz Chamarel

Opplev Mauritius annerledes ... Lakaz Chamarel Exclusive Lodge, den eneste adressen til Mauri økoturisme som kombinerer raffinement og grønn turisme!

Read more ...

Paradise Beachcomber

Hvis du er ute etter enestående luksus familieferier i Mauritius - ikke se lenger enn til Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa. Et av de fineste luksushotellene i Mauritius har en fantastisk beliggenhet på øyas sør-vestlige spiss.

Read more ...

Royal Palm Beachcomber

Mauritius kjent for sin svimlende skjønnhet og rolige isolasjon som begge har inspirert Royal Palm Hotel. Skjermet på den nordvestlige kysten blant frodige hager, er eiendommen lagt ut slik at alle suitene vender mot lagunen og hvor gjestene kan nyte gratis vannsport.

Read more ...

Dinarobin Beachcomber

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa er et elegant femstjerners feriested, og er et fristed for fred og ro. Den ideelle innstillingen for din luksusferie i Mauritius og det perfekte helligdom for å forny kropp og sjel.

Read more ...

Shangri-la Le Tousserok

Ligger langs den uberørt østlige kysten av den frodige øya nasjonen. Trou d'Eau Douce Bays rolige og urørte strendene er i verdensklasse. Her tilbyr feriestedet en uovertruffen standard for personvern og tilpasning i en atmosfære av raffinerte øy luksus.

Read more ...

Anahita Resort

Anahita The Resort ligger blant 213 hektar med tropiske hager og omgitt av en Ernie Els designet 18-hulls golfbane og ligger på østkysten av Mauritius. Skulle du rusle bort fra din fantastiske bolig eller av de 2 golfbanene, så gå en spasertur langs stranden og nyt en dukkert i den vakre lagunen.

Read more ...