Mosambik

Massinga Beach

Massinga Beach ligger ved en uendelig lang, private strand og med utsikt over det asurblå Indiske hav. Langt fra den travle mengden og med tilbud om barbent luksus, henvender Lodgen seg til romantikere - bryllupsreisende, dykkere, fiskere og familier.

Read more ...

Dugong Beach Lodge

Dugong Beach Lodge ligger på kysten av Mosambik, og kombinerer to biosfærer som gir en unik villmarks- og strandopplevelse. Komplementert av 14 luksuriøse soverom med store bad og private dekk, er Dugong faktisk en oase.

Read more ...

Diamonds Mequfi Beach

Velkommen til dette nye 5-stjerners feriestedet som ligger på en av Mosambiks vakreste strender. Oppdag dette lands uberørte naturskjønnhet, et nytt reisemål takket være det naturlige landskapet.

Read more ...

andBeyond Vamizi Island

I et marint bevaringsområde utenfor kysten av det nordlige Mosambik ligger den idylliske koralløyen til andBeyond Vamizi. Området er velsignet med et tropisk klima og tilbyr ulastelig pulver-myke strender som konkurrerer med Maldivene.

Read more ...

Azura Benguerra Island

Tenk deg en uberørt øy i en uberørt Marine National Park. Kilometer med øde strender med myk hvit sand. Musserende turkis hav som krysses av lokale dhow-båter som driver sin handel. Svingende palmer, mild bris, solfylte dager og stjerne belagt netter. Velkommen til Azura Benguerra Island.

Read more ...

Naara Eco Lodge

Naara Eco-Lodge & Spa er en luksuriøs lodge og eventyr overnatting som ligger bak sanddyner til Det indiske hav på kysten av Mosambik.

Read more ...

Anantara Medjumbe Island

Anantara Medjumbe Island Resort ligger i Quirimbas skjærgård utenfor kysten av det nordlige Mosambik og er en intuitiv utopi som strekker seg bare en kilometer lang og 300 meter bred. Medjumbe er stolt av uberørte strender og dykkesteder og er et fantastisk reisemål for dykking, romantikk og eksotisk tilbaketrukkethet.

Read more ...

White Pearl Resort

Dette luksuriøse, all-inclusive feriestedet ligger i rolige omgivelser på en privat strand, og tilbyr det ultimate innen luksus med utsikt over Det indiske hav. Dette eksklusive strandanlegget har luftige, moderne suiter med utendørs dusj og balkonger med private stupebasseng.

Read more ...

Vilanculos Beach Lodge

Vilanculos Beach Lodge ligger i den lille kystbyen Vilanculos, i den subtropiske provinsen Inhambane i Mosambik. Lodgen er bygd som naturlige urbefolkninger av stråtak og lokale hardwood sambiri poler som har blitt kombinert i perfekt harmoni med gipsvegger og trerammer dører og vinduer.

Read more ...

andBeyond Benguerra Island

Gjemt inn i en innfødt skog med utsikt over en pittoresk halvmåne av sandstranden er andBeyond Benguerra Island den sjarmerende luksuriøse resort på øya. De ti casinhas og to cabanas har himmelsenger, private dekk og stupebasseng.

Read more ...

Baia Sonambula

Baia Sonambula Guesthouse er et tropisk paradis bare noen få skritt fra stranden ved Tofo. Enten du ser pukkelhvaler fra din private dekk, tar en romantisk pause eller har den ultimate dykkeferien, vil Baia Sonambula sørge for at alle dine behov blir møtt, og at din komfort er en prioritet.

Read more ...

Azulik Private Lodge

Azulik Private Lodge ligger i et kystnære naturreservat bare en 30 min båttur fra Vilanculos flyplass i Mosambik. Unnslippe til dette unike, uberørte naturlige miraklet hvor du kan ta i den fantastiske blå himmelen, gjennomsiktig turkis hav, komplimentert av et bakteppe av vakker vegetasjon med noen av Afrikas sjeldneste dyre- og floraarter.

Read more ...