Botswana

Sabel Antilope Big Five Safari

Denne safari danner en sirkulær rute rundt Okavango Delta. Den starter og slutter i Victoria Falls. Safarien tilbyr en skikkelig safariopplevelse gjennom tre land - Botswana, Namibia og Zimbabwe. Safarien er en aktivitets pakket safari, slik at du kan oppdage mangfoldet som Botswana og Namibia har å tilby.

Read more ...

Victoria Falls og Botswana Safari

Dette er en unik og eksklusiv reiseopplevelse i Botswana. Her får du anledning til å stifte bekjentskap med variasjonen Botswana kan gi deg av natur og dyreliv - og aktiviteter. Fra de mer tørre områdene ved Makgadikgadi med et utrolig dyreliv til Khwai og elve- og bushfauna, hvor elefanter dukker opp overalt.

Read more ...

Luxury Safari Savute, Delta og Makgadikgadi Pans

Opplev det dyrelivrike Savute-området, frodige våtmarker i Okavango Delta og de praktfulle Makgadikgadi-slettene under denne Kenor Safaris Select-rundturen. En virkelig Botswana erfaring med høy komfort og standard - for den kresne som er på utkikk etter det originale.

Read more ...

Southern Triple Safari

En opplevelse safari for de unike variasjoner av muligheter i Victoria Falls, Namibia og Caprivi og Botswana med Okavango og Kalahari. Her vil man oppleve alt fra et av verdens underverker med fossefallet til rikt dyreliv i bush  og savanne, elvefauna og saltpans og "ørken område".  Reisen baserer seg på egen safari bil med sjåfør/guide, slik at opplevelsene blir maksimalisert både underveis og på de angitte områder.

Read more ...

Southern Africa Safari og Cruise

Fra Johannesburg til Victoria Falls, vil du oppdage spektakulære panoramaer og livlige historier, men også utrolig dyreliv og nøye utformede menyer som gjenspeiler smakene i Afrika. Blant dette de vakreste naturreservatene og hemmelighetene til innsjøen Kariba før du tar inn storheten til "røyk som dundrer," Victoria Falls. En unik og eksklusiv opplevelse for deg som søker spesielle opplevelser.

Read more ...

Botswana Explorer Lodge Expedition

Opplev den fantastiske skjønnheten, ufattelig storhet og åpne sletter ved Nxai Pan, det verdensberømte Moremi Game Reserve og Khwai River Area og det ville dyrelivet ved Chobe River og Chobe National Park. Din reise tar deg deretter til Hwange National Park før du slutter ved den spektakulære Victoria Falls.

Read more ...

Botswana Green Desert Safari

Nyt en uke med det beste av Chobe Nasjonalpark, Okavango deltaet med sine vannveier og dyreliv og aktiviteter, samt det vakre Victoria Falls - mens du bor i stil på eksklusive safari leirer. 
Her flys du mellom de forskjellige områder og sparer derfor både tid og stress, med desto mer tid til opplevelser og nytelse.

Read more ...