Botswana

Southern Triple Safari

En opplevelse safari for de unike variasjoner av muligheter i Victoria Falls, Namibia og Caprivi og Botswana med Okavango og Kalahari. Her vil man oppleve alt fra et av verdens underverker med fossefallet til rikt dyreliv i bush  og savanne, elvefauna og saltpans og "ørken område".  Reisen baserer seg på egen safari bil med sjåfør/guide, slik at opplevelsene blir maksimalisert både underveis og på de angitte områder.

Read more ...

Luxury Safari Savute, Delta og Makgadikgadi Pans

Opplev det dyrelivrike Savute-området, frodige våtmarker i Okavango Delta og de praktfulle Makgadikgadi-slettene under denne Kenor Safaris Select-rundturen. En virkelig Botswana erfaring med høy komfort og standard - for den kresne som er på utkikk etter det originale.

Read more ...

Botswana Green Desert Safari

Nyt en uke med det beste av Chobe Nasjonalpark, Okavango deltaet med sine vannveier og dyreliv og aktiviteter, samt det vakre Victoria Falls - mens du bor i stil på eksklusive safari leirer. 
Her flys du mellom de forskjellige områder og sparer derfor både tid og stress, med desto mer tid til opplevelser og nytelse.

Read more ...

Botswana Lodge Explorer

Opplev den fantastiske skjønnheten, ufattelig storhet og åpne sletter ved Nxai Pan, det verdensberømte Moremi Game Reserve og Khwai River Area og det ville dyrelivet ved Chobe River og Chobe National Park. Din reise tar deg deretter til Hwange National Park før du slutter ved den spektakulære Victoria Falls.

Read more ...

Victoria Falls og Botswana Safari

Dette er en unik og eksklusiv reiseopplevelse i Botswana. Her får du anledning til å stifte bekjentskap med variasjonen Botswana kan gi deg av natur og dyreliv - og aktiviteter. Fra de mer tørre områdene ved Makgadikgadi med et utrolig dyreliv til Khwai og elve- og bushfauna, hvor elefanter dukker opp overalt.

Read more ...