Sør Afrika

Escape to Cape Town

Utforsk Western Cape med vår eksklusive pakke, nyt dager i Cape Town, Paternoster og Cederberg
Western Cape tilbyr en mengde fornøyelser til besøkende og byr på sine naturskjønne turer og fantastisk utsiktspunkter.
Ikke bare det - Det er også bemerkelsesverdig enkelt å kjøre selv! For å få mest mulig ut av en eventyrlysten kjøretur gjennom denne fantastiske delen av Sør-Afrika, utnytt muligheten via vår spesielle "8-natts Escape to the Cape" -pakke.

Read more ...

Zululand Safari og Barbeint Nytelse

Sør-Afrika med safari og strand forblir i et "kompakt" arrangement og med minst mulig transport og kjøring mellom steder - så er Thanda Game Reserve  i Sør Afrika og Ponta Mamoli på sørkysten i Mosambik et naturlig valg.

Read more ...

Kwazulu-Natal Experience of Diversity

KwaZulu-Natal har det beste av alle verdener - uberørte strender ved det varme Indiske havet, det svimlende vakre landskapet av Drakensberg fjellkjede og The Big Five dyre områder -  alle innen rekkevidde av hverandre.

Read more ...

Sør Afrika Bush & Mosambik Beach

Vi har satt sammen et opplevelsesrik program for dere/hele familien med 4 netter i Lukimbi Lodge eller Buhala Lodge i den sørlige delen av Kruger nasjonalpark og 4 netter på stranden i Mozambik - for å gi dere den ultimate ”Bush & Beach” opplevelse i det sørlige Afrika.

Read more ...

Eastern Cape Safari og Wild Coast Beach

Dette er en kombinasjonsreise for den eventyrlystne og som ønsker opplevelser, mer enn kun avslappende dager ved stranden. Safari til en av Sør Afrikas beste Private Game Reserve med valg av flotte lodger og variert dyreliv med The Big Five. Deretter dager på et  5* Resort utenfor de typiske turistveier, med tilgang til strand og aktiviteter som hesteridning, sykkelsafari, Spa, fotturer etc.

Read more ...

Det beste i Sør Afrika

Opplev høydepunktene i Sør-Afrika. Oppdag de vakre stedene i Cape Town, bli forelsket i den afrikanske bushen i Kruger nasjonalpark og kombiner dette med det mektige Victoria Falls.
Tidløs reiserute som kombinerer det ville og urbane- safari,  i verdenskjente  på Kruger nasjonal park, kosmopolitiske Cape Town, vinsmaking og det gode livet på Winelands. Selvsagt med førsteklasses service og overnatting.

Read more ...

Cape Garden Safari

Cape Town og Garden Route er et av Afrikas mest besøkte reisemål. Dette har sin naturlige grunn i variasjon av natur og opplevelser, fra vinsmaking,  struts, grotter, whale spotting, sunsetcruise, golfmuligheter etc.

Read more ...

Cape Town Wineland Route og Safari

Ofte referert til “En hel verden i et land” kan Sør-Afrika tilby en unik variasjon av muligheter til opplevelser. Sør-Afrika kan tilby både vakker natur, behagelig klima, vennlige folkegrupper og rikt dyreliv.

Read more ...