Zimbabwe

Zimbabwe Highlights

Zimbabwe, hjertet av Afrika, byr på magiske opplevelser og safari utenom den vanlige. Dyreliv er fantastisk året rundt, imidlertid man får sett mest dyr i vinter måneder fra mai til oktober, da dyrene konsentrere seg rundt de få vannhullene som er igjen. Her får du kanskje ikke hake av alle dyreartene på en dag men du vil oppleve dem i store mengder og i nesten urørt miljø, uten andre turister rundt deg.

Read more ...

Southern Africa Safari og Cruise

Fra Johannesburg til Victoria Falls, vil du oppdage spektakulære panoramaer og livlige historier, men også utrolig dyreliv og nøye utformede menyer som gjenspeiler smakene i Afrika. Blant dette de vakreste naturreservatene og hemmelighetene til innsjøen Kariba før du tar inn storheten til "røyk som dundrer," Victoria Falls. En unik og eksklusiv opplevelse for deg som søker spesielle opplevelser.

Read more ...

Zimbabwe Luxury Explorer Safari

En reise i Zimbabwe for den som virkelig ønsker å oppleve landets mangfold og vakre områder med kultur, dyr og ikke minst naturopplevelser som garanterer minner for livet. Reisen er for den sanne utforsker og opplever  - en reise med mye variasjon og innhold til å utforske - for en livsforandrende opplevelse. 

Read more ...

Bush Safari & Beach Sun

En eksepsjonell kombinasjon av safari i den dyrerike Chobe nasjonalparken, spektakulære Victoria Falls, spennende aktiviteter i Livingstone og vakre Mauritius.

Read more ...