Namibia

Trans African Safari

Tilbring 3 uker med å utforske Namibia, Botswana og Zimbabwe, og oppleve dyrelivet, kulturen og naturen som Afrika bare kan levere. Fra å beundre Victoria Falls til den fantastiske størrelsen av Namibias sanddyner og store game drive/ fotosafari opplevelser - kombinerer denne turen alle bekvemmeligheter av lodge innkvartering med en uforglemmelig safari opplevelse - under din Great Trans-African Lodge Safari tur.

Read more ...

Namibia Discovery

Gruppetur 

En reise i et av Afrikas mest kontrastfylt land vil gi deg en utrolig opplevelse med nye impulser og opplevelser hver dag på reisen. Denne reisen vil gi deg omtrent alt du kan forvente å oppleve i Namibia - fra naturfenomen og canyon, ørkenområder med solen som farger sanddynene i rødlige fargespekter, naturskjønne kystområder med yrende liv, den særegne kystbyen Swakopmund, det vakre Damaraland området for så å avslutte med Etosha - en av de eldste vernede dyreområder i Afrika - med et rikt dyreliv.

Read more ...

Northern Skies

Din reise starter i Swakopmund. Opplev bølgende sanddyner i Namib-ørkenen og møt animerte skapninger på Cape Cross Seal Colony.
Fortsett til Etosha for fantastisk fotosafarier. Øv på dine dyreliv spotting i det fremragende Okavango Delta og Chobe National Park i Botswana, før du avslutter din safari ved Victoria Falls i Zimbabwe - et av verdens syv natur underverker.

Read more ...