Tanzania

De Skulte Skatter i Tanzania og Zanzibar

Gruppetur

Safari og strand i Tanzania og Zanzibar vil gi dere både opplevelser og garantere for varme og sol. Med utsøkt lokalisering, flott luksuriøs Tented Camp, utmerket service bør dette kunne gi dere en opplevelse for livet.
Avsluttende dager på østkysten av Zanzibar, med kritthvit sandstrand, palmer, sol og bølgeskvulp - gir fornyet energi og solbrun kropp.

Avreise 11. oktober 2019

Read more ...

Tanzania Safari og Barbeint Luksus

Gruppetur

Safari til Selous gir en ekte bushfølelse og her vil man både kunne ha båtsafari, walking safari og fotosafari med safaribil. Med utsøkt lokalisering, flott luksuriøse Tented Camp, utmerket service bør dette kunne gi dere en opplevelse for livet.
Avsluttende dager ved Michamvi Peninsula på Zanzibar, med kritthvit sandstrand, palmer, sol og bølgeskvulp - gir fornyet energi og solbrun kropp.

Avreise 23. juni 2019

Read more ...

Familieferie Zanzibar og Tanzania

Høst- og vinterferie safari og stranddager på Zanzibar og Tanzania. Dette reiseopplegget passer utmerket for familier med barn for en ukes ferietid - vinter- og høstferie. Kombinasjonen av strand og safari er en utmerket kombinasjon av avslapping, strand, sol og varme og med opplevelser av Afrikas dyreliv i bush og på savanner.

Avreise høstferien 2019 og vinterferien 2020

Read more ...

Tanzania Julesafari og Zanzibar Islands

Gruppetur

Denne flotte julesafarien i 2019 tar deg med til de berømte områdene i det nordlige Tanzania. Med både Tarangire, Lake Manyara, Serengeti og Ngorongoro skulle variasjon av natur og opplevelser være omtrent fullkommen - og minnene være mange.

Avreise 20. desember 2019.

Read more ...