KenorSafaris:Bryllup

Tenker dere på Bryllupseremoni eller Bryllupsreise til Afrika? Kenor Safaris med sin lange erfaring med bryllup og reiser vil kunne gi dere den unike opplevelsen dette skal være.

Bryllups seremoni

Ønsker dere å si JA til hverandre på savannen med masaier dansende rundt og løvebrøl i bakgrunn, eller romantisk setting på en kritthvit strand med palmesus? Vi har lang erfaring og unike muligheter til å gi dere en drømmestart på samlivet. Vår egen Bryllupskoordinator vil kunne bistå dere i planleggingen.


Bryllups reise

En Bryllupsreise til Afrika eller det Indiske hav, vil gi dere felles opplevelser og gleder. Hele reisen er designet for at dere skal ha en romantisk ramme, høy standard, privatliv og spesiell service og oppfølging underveis.


Kombinasjoner"

Mange av våre Bryllupskunder ønsker å kombinere bryllups seremonien med selve bryllupsreisen. Vi sørger for at dere fritt kan velge hvor dere vil gjennomføre "Si JA" på reisen, enten dette er i starten, midten eller på slutten.


Dokumentasjon"

Kenor Safaris sørger for at nødvendig dokumentasjon blir sendt inn i forkant, samt sørger for nødvendig dokumentasjon fra vielseslandet for gyldighet i Norge.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Bryllup

Kenya Unique Bryllups Safari

En eksklusiv bryllupsreise for evige minner og opplevelser. Bryllupsreisen har fokus på en opplevelse for kun dere to - med personlig service, høy standard, eksklusiv overnatting og unike opplevelser. Opplegget kan også tilpasses, slik at eventuell en bryllups seremoni kan gjennomføres underveis - og tilpasses ut fra ønske om bryllup på savannen eller stranden.

Read more ...

Eksklusive Bryllupsreise Southern Africa

Her er en designet reiseopplevelse for en utsøkt bryllupsreise med meget høy standard, personlig service og utrolige opplevelser. Opplegget er beskrevet med stranddel først, deretter safari Zimbabwe og Hwange nasjonalpark for så å avslutte med Rovos Rail tilbake til Pretoria.

Read more ...

Bryllupsreiser til Afrika

Her er en liten katalog med eksempler på mulige bryllupsreiser og beskrivelser av disse. Alle disse kan selvsagt tilpasses med hensyn til antall dager og tidspunkt på året. De er tilrettelagt for best mulig opplevelser i romantiske settinger og høy standard.

Read more ...