KenorSafaris:Familie

Familier med barner hjertelig velkommen til store opplevelser. Vi kan tilby barn og voksne opplevelser og aktiviteter som kan gjøres sammen eller hver for seg - og vil gi dere minner for livet.

Familie

Kenor Safaris er opptatt av at familier med barn på safarier skal kunne få tilpasset sine opplevelser ut fra sine egne interesser og alder. Flere av Kenor Safaris sine lodger/camps har egne barneprogram og som er attraktive, mens foreldre er på fotosafarier på dagtid. Kenor Safaris har også egen designede reiseopplegg som er spesielt tilrettelagt for familier med barn ned til 6-7 år.

 

 

Barn - alder

Noen av våre lodger og camps har aldersgrense for barn. Dette kan variere fra 6-12 år, og som er basert ut fra forstyrrelse til sikkerhets aspektet. Kenor Safaris anbefaler at barn er eldre enn 5-6 år, slik at de kan erfare og huske mest mulig fra en slik reise. Kenor Safaris designer safarier og reiseopplegg også for familier med barn yngre enn 6 år.

 

 

Muligheter

Kenor Safaris har små lodger/camps hvor familier kan reservere hele eller deler av campen/lodgen til kun seg selv. Dette gir ekstra muligheter med hensyn til tilpasset program underveis i oppholdet ut fra familiens ønsker.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Familie

Masai Familie Safari og Bading

En safari i Afrika er som å reise direkte inn i en natur - dokumentar, hvor dramaene på savannen utspiller seg rett foran nesetippen din. På en safari vil et imponerende syn raskt bli erstattet av et nytt. En safari er derfor en reise som vil gi dere unike opplevelser for livet.

Read more ...

Aktiv Safari Expedition

Dette er en safari for familie og aktive deltakere i reisefølget. Med en "rolig" start med båtsafari og dyre opplevelser, er det sykkelaktivitet og mer dyr - før dere ender opp i selve Masai Mara - Afrikas nr. 1 dyre område.

Read more ...

Gruppetur - Uganda Pearl of Africa Safari

Denne gruppeturen med safarien i Uganda gir deg muligheter for å oppleve både sjimpanser, gorillaer og de "vanlige" safaridyrene som antiloper og rovdyr. Turen går til de vakreste og mest populære nasjonalparkene i Uganda, inkludert Kibale Forest, Queen Elizabeth og Bwindi Impenetrable nasjonalpark.

Read more ...