KenorSafaris:Familie

Familier med barner hjertelig velkommen til store opplevelser. Vi kan tilby barn og voksne opplevelser og aktiviteter som kan gjøres sammen eller hver for seg - og vil gi dere minner for livet.

Familie

Kenor Safaris er opptatt av at familier med barn på safarier skal kunne få tilpasset sine opplevelser ut fra sine egne interesser og alder. Flere av Kenor Safaris sine lodger/camps har egne barneprogram og som er attraktive, mens foreldre er på fotosafarier på dagtid. Kenor Safaris har også egen designede reiseopplegg som er spesielt tilrettelagt for familier med barn ned til 6-7 år.

 

 

Barn - alder

Noen av våre lodger og camps har aldersgrense for barn. Dette kan variere fra 6-12 år, og som er basert ut fra forstyrrelse til sikkerhets aspektet. Kenor Safaris anbefaler at barn er eldre enn 5-6 år, slik at de kan erfare og huske mest mulig fra en slik reise. Kenor Safaris designer safarier og reiseopplegg også for familier med barn yngre enn 6 år.

 

 

Muligheter

Kenor Safaris har små lodger/camps hvor familier kan reservere hele eller deler av campen/lodgen til kun seg selv. Dette gir ekstra muligheter med hensyn til tilpasset program underveis i oppholdet ut fra familiens ønsker.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Koble fra julens mas og strev her hjemme og søk opplevelser og varme i Kenya. Ta med familien, venner eller din kjære på dager for nye opplevelser og inspirasjon.

Classic Mara - Mombasa Gruppetur julen 2018