KenorSafaris:Fjell

Ønsker du å bestige Afrika. Vi kan gi deg opplevelser av både topp-turer til de høyeste fjelltopper, såvel som fjellturer i vakker natur i mange av våre destinasjoner i Afrika

Kilimanjaro

"Afrikas Tak" med sine 5895 meter høyde, er en magnet for mange bestigere. Det er 8-9 ruter til toppen, de fleste fra Tanzania, men også et par fra Kenya siden. Marangu ruten er den eneste med hytter for overnatting. Machame ruten er den mest populære ruten pr. i dag. Kenor Safaris har erfaring med Kilimanjaro bestigning siden 1992.


Mt. Meru

Mt. Meru som ligger rett ved Mt. Kilimanjaro er en enklere og kortere bestigning, men fortsatt med fantastiske opplevelser og utsikt underveis. Bestigning av Meru kan lett kombineres med safari, da en bestigning kun tar 3-4 dager.


Mt. Kenya

Mt. Kenya området med sine fjelltopper ligner mer på norsk fjellandskap med daler og fjellsider. Mt. Kenya kan oppleves med dagsturer til flere bestigningsruter til toppen av Sirimon. Overnatting skjer i telt underveis.


Rwenzori Mountains

Rwenzori Mountain på grensen mellom Uganda og Kongo er en opplevelse av uberørt natur, dype daler og mange elver. Flere alternativer med hensyn til dager og ruter. Bestigning vil vanligvis kombineres med safariopplevelse ellers i Uganda.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fjell

Kilimanjaro Bestigning - Marangu

Bestig Kilimanjaro via Marangu - ruten hvor du kan sove i hytter. Standard ruten til toppen er basert 4 netter i fjellet, men vi anbefaler sterkt å ha en akklimatiseringsnatt-dag ved Horombo Hut.

Read more ...

Rwensori Mountain Trekking - Margeherita Peak

Denne 10 dagers reisen med 8 dager til selve bestigningen av Rwensori Mountains og Margherita Peak er en fjelltur for de "tøffe" og som ønsker store naturopplevelser. Med den frodige faunaen i området, skiftende natur og værutfordringer kan denne bestigningen bli en "himmel og helvete" opplevelse.

Read more ...