KenorSafaris:Fjell

Ønsker du å bestige Afrika. Vi kan gi deg opplevelser av både topp-turer til de høyeste fjelltopper, såvel som fjellturer i vakker natur i mange av våre destinasjoner i Afrika

Kilimanjaro

"Afrikas Tak" med sine 5895 meter høyde, er en magnet for mange bestigere. Det er 8-9 ruter til toppen, de fleste fra Tanzania, men også et par fra Kenya siden. Marangu ruten er den eneste med hytter for overnatting. Machame ruten er den mest populære ruten pr. i dag. Kenor Safaris har erfaring med Kilimanjaro bestigning siden 1992.


Mt. Meru

Mt. Meru som ligger rett ved Mt. Kilimanjaro er en enklere og kortere bestigning, men fortsatt med fantastiske opplevelser og utsikt underveis. Bestigning av Meru kan lett kombineres med safari, da en bestigning kun tar 3-4 dager.


Mt. Kenya

Mt. Kenya området med sine fjelltopper ligner mer på norsk fjellandskap med daler og fjellsider. Mt. Kenya kan oppleves med dagsturer til flere bestigningsruter til toppen av Sirimon. Overnatting skjer i telt underveis.


Rwenzori Mountains

Rwenzori Mountain på grensen mellom Uganda og Kongo er en opplevelse av uberørt natur, dype daler og mange elver. Flere alternativer med hensyn til dager og ruter. Bestigning vil vanligvis kombineres med safariopplevelse ellers i Uganda.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Chogoria-ruten er vår anbefalte og uten tvil den mest fantastiske stigningsruten til toppunktet. Det er den tørreste ruten opp i fjellet og ruten ved Gorges-dalen er virkelig spektakulær.

Mt Kenya Hike Chogoria - Sirimon