KenorSafaris:Safari

Enten du velger en av våre unike og skreddersydde opplegg, en ferdig pakke, eller gruppetur, kan du være sikker på at vårt hovedfokus er kvalitet, service og opplevelser.

Safari destinasjon

Valg av safaridestinasjon er viktig å vurdere nøye ut fra hva man vil oppleve, når man skal reise, hvor lang skal reisen vare etc. Ta derfor en prat med Kenor Safaris i forkant før dere begynner å planlegge. Kenor Safaris en unike kompetanse om Afrikas destinasjoner og vi vil derfor kunne avklare hvilke muligheter dere har ut fra deres ønsker.

 

 

Safari typer

Kenor Safaris tilbyr i all hovedsak egen designede reiseopplevelser ut fra våre kunders innspill og ønsker. Dette gir generelt deg en mye bedre opplevelse sammen med våre meget flinke og serviceinnstilte guider. Med egen safaribil og guide er det ingen andre som kan forstyrre dere og opplevelsene blir mye sterkere og varierte. Kenor Safaris setter også opp noen gruppeturer med reiseleder for den som ønsker å reise med andre. Reiseleder er alltid fra Kenor Safaris og har unike kunnskap og kompetanse om de aktuelle områder etter selv å ha reiset, bodd og levd i disse områder.

 

 

Standard

Kenor Safaris ønsker det beste for våre kunder og vi tilstreber å gi dette ved at vi har et rikt utvalg av lodger og camper av meget god standard. Vi sørger for å velge de riktige lodger/camps ut fra våre kunders reiseperiode, slik at kvaliteten på dyreopplevelser blir best mulig - og hvor tiden mellom fotosafarier gir en avslappende og behagelig atmosfære. Kenor Safaris bruker bare oppgraderte Safari Landcruisere på våre safarier - for maksimal komfort og fremkommelighet.

 

 

Lifetime Experience

Kenor Safaris designer sin safarier og reiser for at kundene skal oppleve en "Lifetime Experience" og ikke bare en safari som andre. Dette gjør vi ved å ha fokus på detaljer og innhold i forhold til alder, kjønn, antall og ønsker - samt våre egne aktiviteter underveis med deg i fokus.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Denne reisen tar deg med til de 3 spesielle områdene i Botswana og du vil få oppleve noe av Kalahari området og dets dyre- og folkeliv, som blant annet SAN folket, via Okavango deltaet og Khwai området med sine kanaler og rike dyreliv til Chobes frodige områder ved bredden av Chobe River. Når dette så avsluttes med dager ved et av verdens underverker - Victoria Falls og solnedgangscruise med drikke og snacks på elven - med den afrikanske nattehimmelen og mørkets lyder - da har reisen for å skape minner for livet nådd sitt klimaks.

BWNSJM8 - Botswana Heaven Safari